Veet

11
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Veet: Hèt merk voor ontharingsproducten

Veet is een van de leidende merken wereldwijd op het gebied van haarverwijdering. De producten worden in meer dan 80 landen verkocht en het merk bestaat al meer dan 100 jaar. Het begin van Veet gaat terug tot het jaar 1919. Oorspronkelijk heette het merk Neet en werd onder die naam voor het eerst in Canada geregistreerd.

In de VS en Canada werden de producten jarenlang onder de naam Neet verkocht, terwijl in veel Europese landen al lang en breed de naam Veet was gevestigd. Het is afgeleid van het Franse woord "vite", dat "snel" betekent. Sinds 2002 worden de ontharingsproducten overal onder dezelfde naam verkocht.

Wat kenmerkt het merk Veet?

Veet staat voor haarverwijdering binnen enkele minuten – de onderneming maakte er jarenlang reclame mee dat het sneller was dan scheren. Vandaag de dag legt Veet er de nadruk op de natuurlijkheid en de persoonlijkheid van de gebruiker te benadrukken en deze het gevoel te geven het hun producten de vrijheid te voelen die zich wensen. Individuele schoonheid, zelfbeschikking over het eigen lichaam en absoluut welbevinden is hetgeen waar Veet vandaag de dag voor staat.

Welke producten van Veet zijn er en wat kenmerkt ze?

Het gebruik van producten van Veet is niet alleen sneller dan scheren, maar het effect houdt ook langer aan. De ontharingscrèmes maken het haar zachter en zorgen ervoor dat het uitvalt, waardoor nagroei duidelijk langer duurt dan bij het scheren. Ingegroeide haren zijn zeldzamer.

Ook ontharing door middel van wax is effectiever dan scheren, omdat de haren aan de wortel worden uitgetrokken, waardoor nagroei langer duurt. Bovendien heb je geen snijwonden. Bij het scheren worden de haren alleen afgeschoren, waardoor er snel weer stoppeltjes ontstaan.

Het palet van Veet-producten is groot en laat niets te wensen over als het gaat om effectieve, snelle en voorzichtige verwijdering van lichaamshaar – om het even op welke plek. Er zijn:

  • Veet haarverwijderings crèmes: Zacht maar toch uiterst effectief – met de haarverwijderings crêmes verwijder je snel en pijnvrij haren op je benen, oksels en ook in je intieme zone. Daarbij wordt de huid wordt gespaard.
  • Veet warme en koude wax: Het gebruik vraagt wat oefening, maar is daarvoor in de plaats lang aanhoudend, waarbij alle haren en wortels worden verwijderd. Het kan wel tot vier weken duren, voordat deze nagroeien.
  • Veet suikerpasta: De pasta is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en spaart de huid. Gebruikers berichten regelmatig dat het gebruik van suikerpasta minder pijnlijk is dan het gebruik van wax.

Deze producten van Veet maken het mogelijk om individuele styles te creëren en geven het gevoel het lichaam volgens eigen regels te verzorgen. De verdraagzaamheid van de producten is dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid. Belangrijk is een aansluitende grondige verzorging met vocht om een droge huid of huidirritaties te voorkomen.

Producten van Veet kopen bij parfumdreams

De producten van Veet kun je bij parfumdreams bestellen en op die manier jouw persoonlijke cosmeticastudio in huis halen. Terwijl sommigen de voorkeur geven aan een ongecompliceerde ontharingscrème, geven anderen de voorkeur aan het langdurige effect van de wax. Probeer uit welke producten van Veet het beste bij je passen en bestel Veet nu heel gemakkelijk online.