Parfumsets dames

93 Artikel
150
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Parfumsets voor dames online kopen – betoverend en sensueel

Veel vrouwen voelen zich sensueel en zelfverzekerd als ze hun favoriete geur op hebben. Vaak is het zo dat vrouwen jarenlang de voorkeur geven aan één specifiek parfum. Mannen die dit weten, kunnen met een bijpassende parfumset voor dames scoren bij hun geliefde. Iemand die al langer een relatie heeft, hoeft normaal gesproken maar een blik in haar badkamer te werpen om haar favoriete geur te herkennen. Als je pas verliefd bent, kun je hier alleen maar naar gissen. Een goed aanknopingspunt is de geur die ze bij een afspraakje draagt. Er is een eerste aanknopingspunt voor het bijpassende parfum. Maar ook andere manieren kunnen je helpen de bijpassende cadeauset met damesparfum te vinden.

Welke parfumset voor dames is de juiste?

Welke cadeauset met parfum de juiste is, hangt van tal van factoren af. Natuurlijk is het beter om de persoonlijke smaak van haar te kennen om zeker te weten dat de geurset voor dames een schot in de roos is. Drie factoren kunnen helpen bij de keuze van het juiste parfum voor dames:

  1. Doet ze de geur dagelijks op of alleen tijdens bepaalde gelegenheden?
  2. Geef je het parfum aan een jonge meid of aan een volwassen vrouw?
  3. Wat voor persoonlijkheid heeft ze? Is ze sportief? Is ze de rust zelve of zit ze altijd vol passie? Houdt ze misschien van de geur van vanille of meer van iets fruitigs?

De juiste cadeauset met parfum voor de juiste gelegenheid

Vrouwen die dagelijks een geurtje opdoen, hebben graag een subtiele eau de toilette. Haar favoriete parfum wacht rustig in het badkamerkastje tot het moment is aangebroken dat er een speciale gelegenheid plaatsvindt. Deze geur mag dan ook wat zwaarder zijn. Oriëntaalse of muskusachtige geuren betoveren de zintuigen en geven de vrouw een sensueel en erotisch gevoel. Vrouwen die van subtielere geuren houden, gaan bij voorkeur voor een licht parfum met een vleugje frisse bloemen. Dat parfum mag ook best een fruitige noot hebben.

De perfecte parfumset voor een bepaalde leeftijd

Net zo individueel als de geur is ook de smaak op een bepaalde leeftijd. Hier moet bij de aankoop van een geurset voor dames zeker rekening mee worden gehouden. Jonge meiden geven vaak de voorkeur aan een eau de toilette met frisse, bloemige en subtiele geuren zoals vanille, sering of roos. Oudere dames willen daarentegen een parfum dat niet te sterk, te zoet en te zwaar is – een subtiel parfum.

Met de juiste geurset de persoonlijkheid accentueren

Een parfum is altijd een statement. Dat is terug te zien in de favoriete geurnoten van tal van vrouwelijke persoonlijkheden. Een sportieve vrouw doet graag een parfum op met een frisse uitstraling. Parfumsets voor dames met een geur als munt, meloen, eucalyptus of limoen geven deze vrouwen een echte frisse boost.

Vrouwen die graag verleiden accentueren hun persoonlijkheid met een Oriëntaalse geur met granaatappel of zwarte orchidee. Een elegante vrouw weet op haar beurt zeer goed welke geur haar indrukwekkende garderobe helemaal compleet maakt. Essences van amber, vanille of sandelhout staan garant voor een ingetogen vleugje luxe. Kordate en zelfverzekerde vrouwen hebben daarentegen liever geuren die hun sterke karakter extra tot uiting brengen. Een bloemengeur met bijvoorbeeld lelie is dan de juiste keuze.

Parfumsets voor dames voordelig online kopen

Mannen zitten altijd goed met een geurset voor dames. Vooral van cadeausets met parfum en (schuimende) douchegel, bodycrème en wordt elke vrouw blij. Wie het echt niet goed weet, zit met een geurset met twee verschillende geuren helemaal goed. Nu kan ze meteen twee geuren uitproberen. Vrouwen die veel onderweg zijn en graag hun geurtje fris op willen doen, verheugen zich over een cadeauset met parfum waarin hun favoriete parfum zit in een handig reisformaat.

In de webshop van parfumdreams kun je de bijpassende parfumset voor dames vinden met verschillende geurnoten en aanbiedingen van geursets. Bestel je cadeauset met parfum voordelig online om op het perfecte moment cadeau te doen.