Wenkbrauwverf

31 Artikel
58
3,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Wenkbrauw- en wimperverf voor een natuurlijke schoonheid

Wenkbrauwverf verleent iedere vrouw krachtige wenkbrauwen, die weken houden. Met de verf kunnen vaak ook de wimpers worden gekleurd. Parfumdreams is het perfecte adres om wenkbrauwverf aan te schaffen. Hier vind je een breed scala aan sets om wenkbrauwen en wimpers gemakkelijk een perfect kleurtje te geven.

De kleur blijft tot zes weken op je wenkbrauwen zitten. Daarom moet je bij gebruik zorgvuldig te werk gaan. Bij de keus van de juiste wenkbrauw- en wimperverf moet je met de volgende factoren rekening houden.

  • De verf mag niet veel donkerder zijn dan de natuurlijke huid.
  • Bij het aanbrengen van de verf moet je netjes en zorgvuldig te werk gaan.
  • De gebruiksaanwijzing op de verpakking moet in ieder geval in acht worden genomen.

Kies de juiste kleur voor je wenkbrauwverf

In tegenstelling tot zwarte wimperverf moeten alleen mensen met van nature zwart haar deze kleur voor wenkbrauwen gebruiken. Bij bruin of blond haar staan donkere bruintinten goed. Normaliter moet de kleur van de wenkbrauwen een tint donkerder zijn dan de kleur van het haar. Bij lichtblond kan dat verschil echter ook twee tinten zijn. Mensen met rood haar kunnen hun wenkbrauwen een krachtige bruine of donkerblonde kleur geven. Roodblond haar past goed bij een middenblonde kleur.

Tips voor het omgaan met verf voor wenkbrauwen en wimpers

Voordat je begint met verven, is het raadzaam om een allergietest te doen voor wenkbrauwverf. Breng daartoe met het borsteltje een beetje verf aan op een onopvallende plek en wacht 48 uur. Als er zich geen blaren of rode vlekjes vormen en de huid niet jeukt, hoef je je geen zorgen te maken over een allergische reactie. Voor het aanbrengen van de verf moet je je gezicht goed reinigen. De huid om je wenkbrauwen heen kan met vaseline worden ingesmeerd, zodat die niet wordt meegeverfd. Het is ook belangrijk om wattenschijfjes en wattenstaafjes klaar te hebben liggen om na afloop te reinigen. Foutjes kunnen zo direct worden gecorrigeerd. Wenkbrauwen en wimpers verven is vooral leuk als een vriendin je helpt.

Voor het aanbrengen van de verf op wenkbrauwen en wimpers is een kleine kwast ideaal. De meeste verfsets leveren de passende applicator gelijk mee. De wenkbrauwverf wordt gemengd volgens de gebruiksaanwijzingen van het betreffende product en onmiddellijk aangebracht. Verven voor wenkbrauwen en wimpers mogen niet te lang aan de lucht zijn blootgesteld, zodat zuurstof geen nadelige invloed uitoefent. Hoe lang je een wenkbrauwverf moet laten inwerken, is afhankelijk van het product. Wie lichte wenkbrauwen en wimpers heeft, kan het aanbrengen van een kleur qua tijd verkorten en indien noodzakelijk herhalen.