20%* korting op verzorgingsproducten en nog veel meer
Ontdek nu

Menu

Parfumdreams

Voetpeeling – milde verzorging voor hemels zachte voeten

Vooral droge en gestreste voeten neigen naar kloven of vervelende eelt. Een zachte, weldadige voetpeeling kan in dat opzicht behulpzaam zijn. De lotion, die in een potje of een tube verpakt zit, zorgt voor een aangename koeling. Kleine peelingdeeltjes zorgen er tijdens de massage voor dat de afgestorven huiddeeltjes worden afgevoerd.

Voetpeeling voor de beste verzorgingsroutine

Een voetpeeling lijkt op het eerste gezicht onopvallend en nutteloos voor de dagelijkse voetverzorgingte zijn. Dit beautyproduct is echter essentieel om mooie en verzorgde voeten te kunnen presenteren. Daarbij verzorgt het vooral droge stukken huid en verzacht het gebarsten huiddeeltjes. Tegelijkertijd vermindert het eelt en kloven. Zo moet je een voetpeeling gebruiken:

  • Voetpeeling vergelijken en kopen: Enkele voetpeelingproducten bevatten zouten, rijstgewassen of suiker. Andere producten maken gebruik van havervlokken of kokosrasp. Alle bestanddelen zorgen ervoor dat de afgestorven huiddeeltjes zacht, maar effectief worden afgevoerd. Naast de peelingdeeltjes bevat deze voedende essences en bestanddelen, zoals: karitéboter, etherische oliën, panthenol of ureum. Dankzij deze combinatie is het mogelijk om de voeten meer soepelheid te verlenen.
  • Peeling voor de voeten in de avondroutine inbouwen: na een uitgebreid voetbad is de voethuid voorbereid op de verdere verzorgingsroutine. Gebruik de peeling het beste op de natte huid. Zo kunnen de zacht geworden huiddelen goed worden behandeld. Gebruik de voetpeeling het beste voor een uitgebreide massage. Dit doet de voeten goed en zorgt ervoor dat de huid fluweelzacht wordt.
  • Voetpeeling verwijderen en crèmes opbrengen: Zodra de voetpeeling zijn werk heeft gedaan dan is het nodig om de resten te verwijderen met lauwwarm water. Na het afdrogen van de voeten kan de beautyroutine met voetcrèmes, voetmaskers en voetlotions worden voortgezet.

Dag eelt – een goede peeling zorgt voor mooie voeten

Iedereen kent het en niemand vindt het leuk: eelt. De eelt ontstaat altijd op huiddeeltjes waar de droge huid te maken krijgt met drukbelasting of wrijving. De huid probeert zich daarbij zelf te beschermen en probeert het hoofd te bieden aan druk en belasting. In samenwerking met de afgestorven huiddeeltjes vormt de huid speciale huidcellen, die bekend staan als corneocyten. Wie niet zit te wachten op dit huidbeeld, hoeft niet te wanhopen.

Dankzij verschillende voetverzorgingsproducten, zoals eeltverwijderaars, voetpeelings en voetencrèmes is het mogelijk om de voeten optimaal te verzorgen. Belangrijk is het om voldoende aandacht te schenken aan de voetverzorging. Gebruik de avonduren om je voeten te verzorgen. Al snel verdwijnen droge plekken, eeltplekken en gebarsten stukken huid. De voeten tonen hun dankbaarheid met een zacht uiterlijk dat er mag zijn.

Kleine tip: voetverzorging hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Als een voetenbad geen optie is, gebruik dan de tijd na het douchen om de voeten te verwennen met een voetpeeling. Deze verzorging duurt vaak slechts een tot twee minuten. Smeer vervolgens de voethuid zorgvuldig in met een voedende voetencrème of voetboter. Na afloop voelen de voeten fluweelzacht en verzorgd aan.

Voetpeeling voor thuis eenvoudig kopen bij parfumdreams

Een voetpeeling zorgt niet alleen voor prachtige voeten, maar voorziet de huid ook van belangrijke bestanddelen. Deze gaan de eeltvorming tegen en minimaliseren gebarsten huiddeeltjes. Een uitgebreide selectie van verschillende voetpeeling producten is verkrijgbaar op parfumdreams. Zo kun je elke voet het best verzorgen en vervolgens zonder problemen presenteren.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 20-05-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes

KlarnaidealVisaMasterCardPayPalAmazon Pay

In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube