Natuur, Gezicht en Cosmetica van BABOR

265
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

BABOR, made in Germany

BABOR is een gerenommeerd familiebedrijf dat graag alle mensen nog mooier maakt dan ze al zijn. Dat levert in veel gevallen meer zelfvertrouwen op. Alle cosmetica en verzorgingsproducten van BABOR zijn Made in Germany. De derde generatie van het bedrijf is wereldwijd actief. Door interdisciplinaire wetenschapsteams en de coöperatie met gerenommeerde universiteiten komt BABOR aan richtinggevende resultaten om de producten nog beter te maken dan ze al zijn. Daarom is het de moeite waard altijd weer een kijkje te nemen bij Parfumdreams, want het assortiment blijft nooit helemaal hetzelfde. De Duitse specialist in huidverzorging BABOR staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Dat is één van de redenen waarom u deze producten bij Parfumdreams aantreft.

BABOR huidverzorging

Vrouwen die veel waarde hechten aan een gezonde huid zijn bij BABOR aan het juiste adres. De BARBOR Cleansing producten zijn bedoeld om de huid te reinigen. Neem een kijkje om de verschillende producten op het gebied van huidreiniging te vergelijken. Voor de gezichtsverzorging kunt u kiezen uit verschillende lijnen zoals BARBOR Skinovage, Essential Care of bijvoorbeeld de anti-rimpel crème uit de BABOR HRS Lifting lijn. Daarnaast biedt BABOR ook hoogwaardige anti-aging verzorgingscrèmes aan. Deze vindt u in de BABBOR SEaCreation lijn. Babor hecht niet alleen veel waarde aan luxe, maar ook aan een gezonde wereld. Zo gebruikt men bij de productie water uit een natuurlijke bron in de buurt van Aken, de Duitse stad waar het hoofdkantoor van BABOR is gevestigd.

BABOR make-up

Naast gezichts- en lichaamsverzorging is BARBOR een specialist op het gebied van make-up. Hoogwaardige lipliners, eyeliners, mascara en diverse soorten teint maken deel uit van het brede BABOR assortiment. Bezoek onze Parfumdreams webshop en laat u verrassen door de verschillende BABOR producten die u door de overzichtelijke indeling razendsnel vindt. Net als de andere producten bij Parfumdreams produceert ook BABOR hoogwaardige kwaliteit en kunnen onze klanten dit tegen een zeer vriendelijke prijs kopen. Ontdek in onze webshop de wereld van BABOR en geniet van de duurzame producten die ook nog eens goed zijn voor uw huid. BABOR is ook een merk dat graag door professionals in de beauty wereld wordt gebruikt. Het bedrijf heeft niet voor niets al diverse internationale prijzen in de wacht gesleept.