Clinique

1954
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Clinique: Huidverzorging die werd ontwikkeld door dermatologen voor natuurlijke schoonheid

Het merk Clinique staat voor hoogwaardige cosmetica die zonder parfum of andere allergiebevorderende stoffen wordt gemaakt. Clinique werd in het jaar 1968 opgericht in samenwerking met de dermatoloog Dr. Norman Orentreich. Het was het doel om gezichtsverzorging te ontwikkelen die getest is op allergieën die iedereen van elke leeftijd zonder bedenkingen kan gebruiken. Tot op de dag van vandaag werkt Clinique samen met dermatologen, medici en wetenschappers om de eigen producten te verbeteren.

Clinique geldt als pionier op het gebied van cosmetica die is getest op allergieën en is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. In 1968 werd de eerste cosmetica van Clinique gekocht in het grote New Yorkse warenhuis Saks Fifth Avenue en het was direct vanaf het begin een succes.

Van begin af aan werkte het merk samen met het op dat moment al succesvolle cosmeticamerk Estée Lauder. Estée Lauder werd in 1946 in New York opgericht en de schoondochter van Estée, Evelyn Lauder, werd door een artikel in Vogue geattendeerd op Clinique en zorgde ervoor dat de merken zich bij elkaar aansloten. Tot op de dag van vandaag maakt Clinique deel uit van het imperium van Lauder, waartoe nog meer wereld beroemde merken behoren.

Clinique cosmetica: Het assortiment omvat deze producten

Bij Clinique is er een omvattend productpalet met cosmetica voor gezicht en lichaam. Alhoewel het merk is gestart met damescosmetica, zijn er inmiddels ook producten voor de herenhuid, die eveneens werden ontwikkeld volgens wetenschappelijke inzichten en strenge kwaliteitscriteria.

De keuze voor vrouwen is bij de cosmetica van Clinique groter dan bij de heren. Desondanks zullen ook heren kunnen slagen op het gebied van lotions, peelings of serums, indien ze op zoek zijn naar een product dat geen irritatie veroorzaakt en geheel zonder kunstmatige parfumstoffen is geproduceerd.

Wat kenmerkt het merk Clinique?

Clinique staat voor uiterst verdraagzame cosmetica zonder dierproeven. De producten werden allemaal uitvoerig getest door mensen en als het ook maar tot één negatieve reactie komt dan gaat het product terug naar het laboratorium en wordt het bewerkt. Op die manier wil Clinique er zeker van zijn dat de cosmetica geen allergische reacties veroorzaakt en door iedereen goed wordt verdragen.

Clinique staat op basis van de samenwerking met dermatologen en onderzoekers voor vertrouwen en betrouwbaarheid op het gebied van huidverzorging. Verzorgende plantenextracten en voedende enzymen geven de huid datgene wat het nodig heeft om stralend mooi te zijn. Met Clinique kun je de natuurlijke schoonheid onderstrepen en de huid duurzaam verzorgen.

Bijzonder bekend is Clinique om de 3-fasen systeemverzorging. Met slechts drie verzorgingsproducten kun je een complete beautyroutine ontwikkelen die bestaat uit drie stappen:

  • Reinigen: Met behulp van een cleanser wordt de huid ontdaan van vuil.
  • Zuiveren: Met een zuiverende lotion worden overtollige huidschilfertjes verwijderd.
  • Hydrateren: De huid wordt – afhankelijk van de behoefte – met een voedende crème of een lichte gel verzorgd met voldoende vocht.

Alle producten die nodig zijn voor deze drie fasenverzorging, vind je bij Clinique en nog veel meer. Je krijgt cosmetica die werd ontwikkeld op geneeskundige basis die geschikt is voor elke huid en overtuigt met hoogwaardige bestanddelen.

Cosmetica van Clinique kopen bij parfumdreams

Bij parfumdreams kan je cosmetica van Clinique kopen die perfect is afgestemd op elkaar. Of het nu gaat om decoratieve cosmetica, huidreiniging of huidverzorging – elk product van Clinique is geproduceerd zonder allergenen en geurstoffen. Je krijgt een hoogwaardige verzorgingslijn waarmee je jouw dagelijkse beautyroutine kunt doen tegen goede prijzen en ze worden comfortabel thuis bezorgd.