Parfum, Gezicht en Cosmetica van Clinique

1789
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen
Wist u al?

Huidverzorging en cosmetica van Clinique

Clinique werd in 1968 in New York opgericht als 's werelds eerste op allergieën geteste en door dermatologen goedgekeurde cosmeticamerk. Sindsdien is een groot aantal productengamma's ontwikkeld die aan deze filosofie beantwoorden en zeer huidvriendelijk zijn.

Vandaag de dag biedt het wereldberoemde schoonheidslabel niet alleen huidverzorgingsproducten, maar ook decoratieve cosmetica. Deze passen zich aan de individuele behoeften van de huid aan en hebben een zachte en verwennende werking. Clinique make-up is van hoge kwaliteit, zorgt voor een uitstekend uiterlijk en wordt goed verdragen. Ook de nagellakken en parfums van de onderneming overtuigen door hun geselecteerde ingrediënten en hun zuivere samenstelling.

Clinique biedt optimale verzorging voor elk huidtype

De huid kan de meest uiteenlopende behoeften hebben, die individueel moeten worden geanalyseerd. Evenzo is niet alle huidverzorging hetzelfde - ook op dit gebied zijn er grote verschillen. Elk huidtype kan in balans worden gebracht als u de juiste verzorgingsproducten gebruikt. Juist daarom vertrouwt Clinique op haar bouwblokkensysteem, waarin de verzorgingssegmenten individueel zijn samengesteld. De 3-fasen verzorging van Clinique verzorgt de droge tot vette huid perfect. De huid wordt weer zacht, schoon en glad dankzij de eersteklas gecoördineerde producten. Kleine lijntjes en rimpels worden ook verminderd en de poriën worden verfijnd. Bij parfumdreams vind je alle populaire Clinique producten, zowel uit de categorie basisverzorging als uit de speciale verzorgingslijn.

Clinique biedt een breed scala aan geweldige producten

Naast innovatieve huidverzorgingsproducten omvat het Clinique-assortiment ook make-up en parfum. Klassieke parfums zoals Clinique's Aromatic Elixir zijn al lang niet meer weg te denken uit de handtas van veel vrouwen. Ook het parfumduo Clinique Happy en Clinique Happy For Men zijn absolute toppers. Een andere specialiteit van het merk zijn de make-up producten, die ook voor verschillende huidbehoeften werden ontwikkeld. Clinique heeft voor veel huidverzorgingslijnen geschikte make-up ontwikkeld en legt vooral de nadruk op de juiste foundation. Een van de meest populaire foundations is de Clinique Even Better Foundation. Clinique stopt al haar kennis over huidverzorging in de ontwikkeling van haar foundation om voor elk huidtype de juiste foundation te kunnen aanbieden. Probleemzones zoals verkleuringen, huidoneffenheden of rimpels kunnen worden geneutraliseerd en gecamoufleerd met behulp van Clinique foundation. Natuurlijk is foundation niet het einde van het verhaal: Clinique biedt een breed scala aan make-up. De Chubby Sticks zijn ook bijzonder populair. De voedende lippenbalsem is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en voegt het juiste kleuraccent toe aan elke outfit.