Haargel voor mannen

34 Artikel
242
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Haargel voor mannen: eenvoudig te stylen en houdt goed

Om het favoriete kapsel goed in model te houden is haargel voor mannen echt onmisbaar. Moderne kapsels met een modieuze wetlook of het eenvoudig stylen van gekrulde lokken: haargel is een echte allrounder die zorgt dat mannen mooi haar makkelijk kunnen stylen.

Tegenwoordig kunnen mannen uit een uitgebreid assortiment aan haargelproducten kiezen. Intussen is de gel verkrijgbaar in tubes, potjes en pompdispensers. Bij aankoop van de beste haargel moet je erg goed in gedachten houden welke look je ermee wil creëren om tot de juiste keuze te komen.

Kapsels met haargel

Voor bijna alle kapsels voor mannen is er een bijpassende haargel: de slick-back-look overtuigt met langer haar aan de bovenkant (vanaf ca. 5 cm lang) dat naar achter gekamd wordt gedragen. De haargel wordt op het handdoekdroge haar aangebracht en vervolgens naar achteren geföhnt. Voor deze look zijn haargels geschikt met een middelsterke hold. Zo oogt het kapsel natuurlijk en blijft het toch de hele dag goed zitten.

De wetlook blijft altijd in. Hiervoor heb je een haargel met een sterke glans nodig. Dan ontstaat een look die je doet denken aan nat haar. De tijd dat deze look alleen geschikt was voor het strand ligt al lang achter ons. De wetlook ziet er sportief en elegant uit en kan zowel in de vrije tijd als tijdens een zakelijke meeting worden gedragen. Let er ook op dat het product goed houdt, zodat het kapsel met de wetlook de hele dag lang in model blijft.

Heren met krullen kunnen hun prachtige haardos het beste stylen met een haargel met een flexibele hold. Ga in dit geval niet voor een wetlook, want het haar kan hier stug van worden. Een vloeibare haargel is aan te bevelen, omdat deze zorgt dat de krullen flexibel blijven en makkelijk in model te krijgen zijn.

Haargel voor mannen met een droge hoofdhuid

Ook mannen kunnen last hebben van een droge en gevoelige hoofdhuid. In dat geval is het erg belangrijk dat de stylingproducten geen alcohol bevatten. Zo voorkom je dat je stylingproducten de gevoelige hoofdhuid extra belasten en voor schilfertjes en jeuk zorgen.

Stylingtips voor haargel

Om te zorgen dat het stylen met haargel voor mannen ook goed lukt, vind je hier nog wat handige tips voor het perfecte kapsel.

  • Breng de gel in handdoekdroog haar aan en style het vervolgens.
  • Gebruik niet te veel haargel. Bij de meeste producten volstaat een portie ter grootte van een hazelnoot voor het verkrijgen van het gewenste resultaat.
  • Als je te veel haargel hebt aangebracht, is uitspoelen de enige remedie.
  • Gebruik je handen voor het aanbrengen van de haargel. Met je vingertoppen kun je de lokken één voor één een bijzondere look geven.
  • Was de haargel goed uit voordat je gaat slapen.

Koop haargel voor mannen bij parfumdreams

Voor elke look en elk kapsel is er een passende haargel. Neem een kijkje bij parfumdreams en ontdek jouw favoriete product in het grote online assortiment. Premium haargel zorgt dat je een goede en onuitwisbare indruk maakt.