Make-Up voor het Gezicht

1074 Artikel
44497
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Een frisse teint voor een gezonde look

De teint van ons gezicht bepaalt of we er helder en fris uitzien of vermoeid en ziekjes. Niet veel mensen hebben van nature het geluk dat ze zijn gezegend met een egale teint. Er zijn dan ook tal van product die zorgen voor een frisse teint en die jou heel natuurlijk laten stralen.

Alle producten voor een egale teint

Rode plekken, een blauwachtige schaduw of acnelittekens maken een teint onregelmatig en vaal. Met make-up laat je jouw gezichtshuid weer stralen. De beste producten hiervoor zijn:

  • Concealer: perfect om de gezichtshuid lokaal glad te maken. Je hebt dankzij de dekkracht zeer weinig nodig om een groots effect te hebben.
  • Foundation: dit product wordt meestal op het hele gezicht aangebracht om grote oneffenheden weg te werken. Voor de finish van de foundation is er een ruime keuze – van mat tot glowy, alles zit ertussen.
  • Blush: een blush of rouge is perfect om gericht bepaalde delen van je gezicht op te frissen. Maak een keuze uit zachte perziktinten of knalroze om jouw type te accentueren.
  • Highlighter: op je jukbeenderen, boven je lippenhart en bij je wenkbrauwbogen – dat zijn de specifieke plekken waar een highlighter van pas komt. Zo gaat het gezicht stralen zonder vet te ogen.

Vind bij parfumdreams alles voor een frisse teint

Ontdek producten die perfect bij jouw wensen aansluiten en laat je teint stralen. Naast make-up kun je bij parfumdreams ook goed terecht voor huidverzorging. Deze producten helpen je teint te regenereren en er weer jong en fris uit te zien.