Bestseller

Isadora

4
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

IsaDora: Premiumcosmetica uit Zweden

40 jaar geleden opgericht in het Zweedse Malmö, biedt het cosmeticamerk IsaDora vrouwen de mogelijkheid om hun natuurlijke schoonheid te benadrukken en daarbij hun individualiteit tot uitdrukking te brengen. Al vanaf het begin af aan zijn hoogwaardige producten voor gezicht, lippen, ogen en nagels parfumvrij en klinisch getest. Ze voldoen aan de hoogste standaarden in de beautybranche en zijn zelfs geschikt voor de gevoelige huid en zien bewust af van dierproeven.

Parfum vrije cosmetica voor elk huidtype van IsaDora

Bij de oprichting van IsaDora in het jaar 1983 stond de gedachte centraal dat hoogwaardige cosmetica geen luxe mag zijn die slechts voorbehouden is aan enkelen. In de jaren 80 was het nauwelijks mogelijk om ongeparfumeerde cosmeticaproducten te vinden om nog maar te zwijgen van een breed assortiment aan kleuren. Om die reden besloot het merk om klinisch geteste, parfumvrije premiumcosmetica te ontwikkelen. Daarbij lag de focus op eenvoudig te gebruiken, eenvoudig toegankelijke producten van IsaDora die dankzij een kleine prijs betaalbaar waren voor iedereen.

Tot op de dag van vandaag heeft zich aan het concept niets veranderd. Bij de ontwikkeling van IsaDora-cosmetica hebben gezondheid en veiligheid de hoogste prioriteit. Daarvoor wordt elk product met behulp van strenge klinische tests getest op werkzaamheid en verdraagzaamheid. Met het oog op de ingrediënten hanteert het merk bijzonder hoge normen. Doordat producten van IsaDora geen geurstoffen bevatten, kunnen ze ook niets maskeren. Ze zien af van onnodige stoffen, zijn bijzonder verdraagzaam en zijn ook geschikt voor gevoelige huidtypes.

Bijzondere aandacht heeft het merk bij IsaDora-cosmetica voor de oogpartij. De producten ondergaan klinische tests, waarbij oogartsen erop letten dat ze geschikt zijn voor zowel gevoelige ogen als bril- en contactlensdragers. De producent vervangt naar mogelijkheid dierlijke ingrediënten door plantaardige of synthetische alternatieven. Regelmatig komen er nieuwe make-upproducten bij voor een vegane productlijn. Alhoewel ze vrij zijn van dierlijke derivaten doen ze met hun effectieve, hoogwaardige en kleurvriendelijke formules niet onder voor de traditionele cosmetica.

IsaDora-producten: Decoratieve cosmetica voor iedereen

Met de hoogwaardige make-up van IsaDora kun je talrijke moderne looks creëren die jouw persoonlijkheid vakkundig onderstrepen. Naast betrouwbare basics kun je kiezen uit regelmatig wisselende themacollecties in nieuwe kleuren. Ze passen bij elke gelegenheid: of je nu gaat voor een bescheiden stijl voor het werk of voor een opwindende powerlook voor het uitgaan. Bij parfumdreams vind je decoratieve cosmetica voor:

  • Isadora Teint: Om ervoor te zorgen dat jouw huid zich van zijn beste kant kan laten zien, voorzie je deze met een primer van intensief vocht en maskeren je tegelijkertijd typische vermoeidheidsverschijnselen. Gebruikt als basislaag, laat deze je teint er gelijkmatig uitzien. Naast lang aanhoudende, matterende en natuurlijk uitziende foundations kun je bij parfumdreams concealers bestellen, waarmee je kleine onzuiverheden zoals pukkels, kringen rond de ogen en rode plekken kunt maskeren. Om je mooie kanten te benadrukken, gebruik je het blusher Trio 3-in-1 palet van IsaDora. De poeder make-up set kan gebruikt worden als bronzer, rouge of highlighter. Afzonderlijk of in aanvulling op elkaar gebruikt, zorgen de contouringproducten voor een stralende, zijdeachtige glanzende finish.
  • Isadora oogmake-up: Voor de perfecte oogmake-up kies je uit afzonderlijke oogschaduw kleuren, kleurrijke oogschaduwpaletten en onuitwisbare eyeliners. Hier komen nog wenkbrauwpotlood voor extra nadruk voor je natuurlijke wenkbrauwvorm en mascara's bij die de fijne haartjes elan, volume en definitie verlenen. Dankzij de tests van oogartsen zijn alle producten van IsaDora uiterst verdraagzaam en garanderen een uitstekende verzorging.
  • Isadora lipmake-up: De lipverzorgingsproducten van IsaDora verenigen. Gewone verzorging en adembenemende kleuren. Verkrijgbaar zijn lipgloss en lippenstift met matte of glanzende finish die voorzien zijn van verzorgende ingrediënten.
  • Isadora nagellak: Bij een selectie van meer dan 40 soorten nagellak is er voor elk wat wils. Het beste van alles? Ze zijn gebaseerd op innovatieve formules met versterkende ingrediënten die de nagels verzorgen. De extra brede kwast vergemakkelijkt het opbrengen.

Voor perfect opbrengen vind je bij parfumdreams de passende tools, waaronder sponsjes, waarmee je de foundation gelijkmatig op kunt brengen. Kwasten van IsaDora zijn geschikt om rouge nauwkeurig aan te brengen. Met een oogschaduwkwast benadruk je jouw blik en breng je de oogkleur tot leven. Wenkbrauwen en wimperkam vormen de fijne haartjes en verwijderen, na het opbrengen van mascara, kleine klontjes.