Bloemig parfum

416 Artikel
15297
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Bloemige geuren – vrouwelijk en liefelijk

Bloemige parfums worden geassocieerd met vrouwelijkheid en zachtheid. Geraffineerde composities, die bloemige geuren verbinden met houtachtige of kruidige noten, laten de fijne nuances perfect tot hun recht komen.

Zo kan een parfum poederig-bloemig ruiken of meer in een fruitige richting gaan. Dankzij de ongelooflijke veelvoud aan bloemige geuren zijn er onwaarschijnlijk veel excellente en individuele geurcomposities die erop wachten ontdekt te worden.

Bloemige geuren voor dames

Het Cacharel Yes I Am Delicious combineert op onnavolgbare wijze de geur van onweerstaanbare chocolade met modern-bloemige noten zoals jasmijn, sinaasappelbloesem en gardenia. Uitdagend en verleidelijk is de Diesel Loverdose Parfum met zijn oriëntaalse geurnoten van vanille, geranium en jasmijn. Wie meer houdt van een parfum dat bloemig-fruitig ruikt, zit zeker goed met de Spray Ralph van Ralph Lauren. Even luxueus als liefelijk is het Azzaro Wanted Girl met zijn bloemig-frisse en zoete geurnuances.

Tijdloos elegant is de Armani My Way met zijn uitgebalanceerde compositie met vanille en muskus. De duizelingwekkend mooie geurcompositie van het YSL Mon Paris zorgt voor verleidelijke momenten, die de vrouwelijkheid van iedere zelfbewuste vrouw onderstrepen. Bij de damesgeur La Femme Prada gaat een luchtig-lichte mix van groene frangipanibloesem samen met mandarijnessence, ylang-ylang en sensuele tuberoos.

Een bloemig parfum met eveneens uitgesproken sensuele geurnoten is het Donna Born In Roma van Valentino met zijn lichte en fruitige compositie voor hete zomerdagen. De Maison Margiela Replica Flower Market vereent uitsluitend bloemige geuren tot een waar vuurwerk van geraffineerde nuances, die overtuigen met een unieke veelzijdigheid.

Sensationeel en uniek: bloemige geuren voor mannen

Bloemige parfums voor heren zijn eigenlijk een uitzondering. Toch wagen moedige parfumeurs zich ook aan deze ambitieuze taak en creëren ze heerlijke bloemige geuren, die zowel mannelijk als zacht zijn.

De sensuele en tegelijkertijd frisse L'Homme Prada L'Eau vereent houtachtige en bloemige geurnoten, die doen denken aan een heldere zomerdag. Bij de Maison Margiela Replica At The Barber's krijgen de kruidige basisnoten een fijn contrast door de geur van roosgeraniums en lavendel, die ervoor zorgen dat dit bloemige parfum fris en modern overkomt.

Uniseks geuren met bloemige componenten

Uniseks geuren met poederig-bloemige componenten of bloemige geuren met fruitige nuances maken korte metten met alle vooroordelen. Wie graag experimenteert en nieuwe wegen wil bewandelen, zou deze varianten echt eens moeten proberen. De Prada Les Infusions Fleur d'Oranger vereent prikkelende citrusnoten met de zoete geur van bloemen en onderstreept zo tegelijkertijd sensuele en zachte aspecten van de persoon.

Voor de Maison Margiela Replica Coffee Break is een kruidig-bloemige geur kenmerkend, die speelt met nuances van koffie, appel en sandelhout. Dit bloemige parfum is dankzij de uitgebalanceerde compositie ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Ontdek bloemige geuren met unieke geurcombinaties die je schoonheid onderstrepen en een lach op je gezicht toveren. Bestel nu online bij parfumdreams.