Seksspeeltjes

86 Artikel
14
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Geef met sekstoys je verlangens een nieuwe impuls

Een bevredigende seksualiteit verrijkt het leven, zoals een koel drankje op het strand. Het maakt niet uit of het een langdurige liefdesrelatie is of een spontane one-night stand: om je ondertussen echt te kunnen laten gaan, is het belangrijk dat het nachtkastje goed is gevuld. Vochtige doekjes, het juiste voorbehoedsmiddel en misschien nog de een of andere sekstoy mogen daar niet ontbreken. Want tenslotte is alles geoorloofd wat beiden behaagt.

Meer variatie door seksspeeltjes

Niets vermindert het verlangen naar je partner sneller dan routine en de vermoeiende, dagelijkse sleur. Daarbij zijn er meer opwindende sekstoys op de markt beschikbaar dan ooit tevoren. Met een beetje nieuwsgierigheid en fantasie ontdekken zowel singles als paren hun nieuwe speelkameraden voor in bed. Van klein en discreet tot fel, bont en intens, er zit voor elke smaak en voorkeur wat bij:

  • condooms: Deze hebben hun saaie imago allang verloren. Daarvoor zorgen felle kleuren, spannende smaken en opwindende structuren. Bij correct gebruik bieden ze betrouwbare bescherming tegen ongewenste zwangerschap en seksueel overdraagbare ziekten.
  • glijmiddel: zorgt voor een heerlijk genot en mag in geen enkel nachtkastje ontbreken. Er zijn varianten op water- en oliebasis. Sommige soorten glijmiddel kunnen ook als massageolie worden gebruikt en zo moeiteloos bij het voorspel worden ingezet.
  • vibrator: Een absolute favoriet als het gaat om seksspeeltjes. Veel verschillende varianten zorgen ervoor dat elke vrouw de juiste gemotoriseerde metgezel vindt die bij haar voorkeur past.

Opparfumdreams ontdek je voortdurend nieuwe producten die maar op één ding uit zijn: het opwekken en vasthouden van seksuele prikkelingen. Ieder mens heeft immers recht op lichamelijk genot - ongeacht leeftijd of geslacht.

Erotisch speelgoed– wat is het beste?

Deze vraag is moeilijk in algemene zin te beantwoorden, aangezien iedereen andere behoeften heeft. Sommigen geven de voorkeur aan stimulatie van de clitoris, terwijl anderen de hardheid van een dildo willen voelen. Daarom is er zo’n groot assortiment aan sekstoys. Want ook mannen ontdekken steeds meer het plezier en de creatieve mogelijkheden van de kleine helpers.

Seksspeelgoed voor vrouwen kan grofweg in drie categorieën worden verdeeld: voor inwendig gebruik, voor uitwendig gebruik en gecombineerd. Welk speelgoed het beste is, hangt af van je persoonlijke voorkeur. Terwijl sommigen zweren bij vibrators met drukgolven, vinden anderen dit veel te intens. Eén ding is echter zeker: het is erg leuk om al die producten eens te testen.

Verras je partner met sekstoys

Gebeurt er weinig in bed? Staat de lust en liefde op een lager pitje? Zorgvuldig uitgekozenerotisch speelgoed heeft al menige relatie gered. Als je niet zeker weet wat hij of zij leuk vindt, begin dan met iets kleins. Kies voor een pakje bonte condooms met nopjes. Verras je partner met een glijmiddel dat voor een aangenaam gevoel zorgt op de blote huid. Of schenk een kleine vibrerende metgezel, om samen compleet nieuwe gevoelens te ontdekken.