Abonneer je op onze nieuwsbrief voor exclusieve kortingen, tips van experts en nog veel meer!

Menu

Parfumdreams

Wimperborstels zorgen voor een betoverende blik

Wil je de perfecte oogopslag? Wimperborstels scheiden de afzonderlijke haartjes effectief van elkaar. Dit verstevigt de wimperlijn en bereidt deze optimaal voor op de mascara. Gun je wimpers de aandacht die ze nodig hebben en borstel ze regelmatig. Daardoor:

  • lijkt de gehele wimperlijn voller en gezonder.
  • kun je mascara soepeler aanbrengen.
  • lijkt ieder haartje gedefinieerd en in vorm gebracht.

Eenwimperborstel voor kunstwimpers werkt ook bij natuurlijke wimpers. Het enige dat er toe doet, is dat de haartjes die aan elkaar geplakt zijn, worden gescheiden. Deze handige hulpjes horen thuis in iedere beautytas. Zo kun je tussendoor je betoverende blik moeiteloos opfrissen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een wimperborstel?

Wimperborstels bestaan meestal uit een korte steel met borstelharen die spiraalvormig zijn gerangschikt. Ze zijn flexibel en kort genoeg om de kleinste haartjes te pakken te krijgen en te definiëren. Verschillende maten zorgen ervoor dat ook jij voor jouw wimpers het perfecte beautyhulpje vindt. Het is aan jou of je de voorkeur geeft aan nylon of rubber. Beide varianten zorgen over het algemeen voor meer volume en een optimale verzorging van je wimpers.

Vooral als het om je ogen gaat, moet je altijd zorgen voor een goede hygiëne. Maak je wimperborstel regelmatig schoon, om infecties te voorkomen. Daarvoor kun je gewoon milde zeep en wat water gebruiken. Of je schaft een speciaal schoonmaakmiddel voor cosmetica aan. Laat het daarna goed drogen, zodat er geen ongewenst vocht in je wimpers komt.

Hoe gebruik je de wimperborstel het beste?

Het gebruik van wimperborstels kan een prettig ochtendritueel van je persoonlijke verzorging zijn. Vooral voor verlengde wimpers is dagelijkse verzorging een absolute must, zodat je lang van je sierlijke schoonheid kunt genieten. Borstel er gewoon op los zodra je je gezicht gereinigd en verzorgd hebt. Begin daarbij aan de rand van het ooglid en werk zo naar boven naar de punt toe. Je kunt de wimperborstel ook voorzichtig ronddraaien om het effect te versterken.

Als alle wimpers op hun plaats zitten, breng je de mascara zoals gewoonlijk aan. Kam daarna de wimpers nog een keer voorzichtig door met dewimperborstel. Zo voorkom je klonters en haal je het maximale uit je wimpers.

Als alternatief kun je wimperborstels ook gebruiken om ze de verzorging te geven die ze nodig hebben. Ze helpen je om wimperserum aan te brengen. Zo kun je zelfs de kleinste fijne haartjes moeiteloos bereiken. De voedende ingrediënten komen precies daar terecht waar ze het best hun effect kunnen ontplooien.

Je kunt de wimperborstel ook makkelijk voor andere doeleinden gebruiken. Ze zijn ook goed in te zetten als wenkbrauwborstel. De spiraalvormige borsteltjes grijpen de fijne haartjes en brengen ze in model - of je ze nu wilt trimmen of stylen.

.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube