Festival Season: 20%* korting

Menu

Parfumdreams

Gezichtsmaskers voor mannen

8 Artikel

Gezichtsmaskers voor een frisse ontspannen mannenhuid

Steeds meer mannen zien in hoe goed het hen doet als ze zich regelmatig wat extra verzorging gunnen. Het gebruik van een gezichtsmasker voor mannen behoort tot een van de fijnste verzorgingsrituelen. Een masker helpt om aan het eind van een lange dag te ontspannen, terwijl tegelijkertijd de gezichtshuid met waardevolle bestanddelen wordt verwend.

Mannen verkrijgen het beste resultaat als ze een gezichtsmasker kiezen dat bij hun huidtype past en dit op de juiste manier gebruiken. Alleen dan kan het gewenste effect worden bereikt. Huidvriendelijke bestanddelen als hyaluronzuur, etherische oliën, helende aarde, aloë vera en vitamine kunnen als werkzame stoffen in maskers voor heren bestaande huidproblemen verhelpen en over het algemeen de huid vitaliseren.

Hoe vaak moet je een gezichtsmasker voor mannen gebruiken?

Er is geen standaard antwoord op deze vraag te geven. Normaal gesproken kun je naast de gebruiksaanwijzing op de verpakking ook de frequentie lezen die wordt aanbevolen. Uiteindelijk is het afhankelijk van je huid hoe vaak deze weldadige extra verzorging gewenst is. Maskers voor mannen zijn wellness voor de gezichtshuid en zorgen bij elk gebruik voor een stralende teint en een heerlijk gevoel.

Kies het juiste gezichtsmasker voor mannen – een overzicht

Om te zorgen dat de huid zoveel mogelijk werkzame stoffen kan opnemen, moet het juiste product worden gekozen. De keuze aan verzorgende gezichtsmaskers voor heren is groot en het is terecht dat de vraag rijst waar bij de aankoop op moet worden gelet. De eigenschappen van de huid en het gewenste effect zijn hierbij doorslaggevend.

  • Doekmaskers doen het als maskers voor heren zeer goed, omdat ze heel eenvoudig in gebruik zijn. De al op maat gemaakte doeken van vlies bevatten zeer effectieve, geconcentreerde werkzame stoffen.
  • Verkoelende maskers verminderen lichte zwellingen die zijn ontstaan na een lange nacht of een zware werkdag.
  • Een vermoeide, bleke huid leeft na het gebruik van een reinigend masker of scrubmasker meteen weer op en gaat weer stralen.
  • Verstevigende maskers voor mannen die veroudering tegengaan zorgen dat de huid er bij regelmatig gebruik vitaler en jonger uitziet.
  • Verfrissende, hydraterende maskers zorgen tussendoor voor een frisse boost en laten tekenen van vermoeidheid verdwijnen.

Goed om te weten: bij ijskoud winterweer heeft een mannenhuid behoefte aan een ander masker en een andere verzorging dan op een zomerse dag.

Hoe gebruik je een gezichtsmasker voor mannen?

Een verzorgend masker voor mannen werkt alleen optimaal als de gezichtshuid grondig wordt gereinigd van tevoren. Hiervoor vind je bij parfumdreams een grote keuze aan gezichtsreiniging voor mannen.

Een doekmasker kun je zo met schone handen op het gezicht leggen dat ogen, neus en mond vrij blijven. Als het masker lichtjes wordt aangedrukt en glad wordt gestreken, kan het de huid optimaal verzorgen. Het enige dat je na het aanbrengen hoeft te doen, is ontspannen, er lekker voor gaan zitten en van het moment genieten, terwijl de gezichtshuid de werkzame stoffen opneemt. Maskers in de vorm van crème kun je heel eenvoudig met je handen of met een kwast op de gezichtshuid aanbrengen. De restanten kunnen na de inwerktijd zachtjes in de huid worden gemasseerd. Reinigende maskers en scrubmaskers voor mannen hebben meestal een korte inwerktijd. Als er geen andere instructies worden gegeven, kunnen ze met zachte, cirkelvormige bewegingen en lauwwarm water worden afgespoeld. De huid verlangt vervolgens naar een passende gezichtscrème.

De gebruiksadviezen op de verpakking van gezichtsmaskers voor heren zijn handige richtlijnen voor het verkrijgen van het beste resultaat. Vooral de aanbevolen inwerktijd moet worden aangehouden en mag absoluut niet worden verlengd.

Bestel gezichtsmaskers voor mannen online bij parfumdreams

Met ons veelzijdige aanbod aan maskers voor heren kan elke klant zijn huid de verzorging bieden die nodig is. Jarenlang waren gezichtsmaskers voor mannen vooral bekend van wellnessbehandelingen in hotels, maar inmiddels bestaat er al geruime tijd een groot assortiment voor thuis. Bestel ze comfortabel online en dan worden de maskers snel thuisbezorgd. Het eenvoudige gebruik, de hoogwaardige werkzame stoffen en de fijne, mannelijke geur zorgen voor wellnessmomenten speciaal voor de man.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 23-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube