Body oil

81 Artikel
199
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Online body oil kopen: sensueel geurende verzorging voor een strakke huid

Voor een milde massage of als verzorging voor de veeleisende huid: Body oils kunnen veelzijdig worden gebruikt en gelden bovendien als het oudste lichaamsverzorgingsproduct. Juist voor de intensieve verzorging is een hoogwaardige body oil met sensuele geur bij uitstek geschikt. Om ervoor te zorgen dat je huid gezond blijft en precies datgene krijgt wat deze daadwerkelijk nodig heeft, kan je droge oliën in verschillende geurrichtingen en voor verschillende huidtypen vinden. Ontdek nu bij parfumdreams verstevigende body oils als weldadig alternatief voor bodylotion.

Body oils in verschillende geuren

Het beste kun je de body oil direct na het baden of douchen gebruiken als de huid nog een beetje vochtig is. Zo laat het zich bijzonder goed verdelen en trekt het goed in. De body oil kan ook direct in het badwater worden gedaan om een verzorgende badbeleving te creëren. Veel body oils combineren extracten van verschillende natuurlijke bestanddelen:

  • Verstevigende body oil met rozenblaadjes: rozenolie staat erom bekend het bindweefsel te versterken en de huid te verstevigen: Net zo effectief werkt de geur van rozenblaadjes tegen innerlijke onrust en spanning.
  • Rustgevende body oil met lavendelblaadjes:Ook een body oil met lavendel beschikt over een rustgevende werking voor lichaam en geest. De zachte geur omhult de psyche en beïnvloedt de slaap positief.
  • Body oil met wortel: Een geschikte body oil voor de droge huid is in het ideale geval verrijkt met een extract van wortels. Met de hulp van de vitamine A die daar in zit, worden sterk belaste gedeeltes van de huid uitstekend verzorgd.
  • Body oil met amandel: Voor de intensieve verzorging van de gevoelige huid is een body oil die amandelolie bevat geschikt.
  • Body oil met jojoba: Een droge olie met zaden van de jojobastruik trekt na het opbrengen snel in de huid en beschermt goed tegen uitdroging. Bovendien geldt jojoba met het waardevolle provitamine A en vitamine E als bijzonder huidbeschermend en ontstekingsremmend.
  • Body oil met macadamiaolie Als de huid sterk belast en gevoelig is dan verdient het aanbeveling om een body oil met macadamia-olie te gebruiken. Dit verzorgt de huid met voldoende vocht en werkt regenererend.
  • Body oil met kokosnoot:body oils met kokosnotenextract bevatten een lichte textuur en trekken snel in. Juist voor de zomer is een droge olie met dit bestanddeel zeer geliefd doordat veel producten een zachte glans op de huid achterlaten – zonder dat dit er vettig uitziet.

Tip: ook tijdens de zwangerschap kan regelmatig gebruik van een body oil de elasticiteit van de huid vergroten en zo striae voorkomen. Veel droge oliën maken gebruik van jojobaolie.

Goedkoop body oil kopen – ontdek het grote assortiment bij parfumdreams

Ontdek bij parfumdreams precies de body oil die bij jou en je huid past. In ons exclusieve assortiment vind je rijke body oils voor de droge huid, maar ook droge oliën die een verstevigend effect hebben. Bestel je lievelingsproducten eenvoudigin de online shop of als je onderweg bent via de parfumdreamsapp.