Festival Season: 20%* korting

Menu

Parfumdreams

Koop Curaprox voor gezonde, mooie tanden

Verzorgde tanden en gezond tandvlees dragen niet alleen bij aan het eigen welbevinden, maar ook aan de gezondheid van het hele lichaam.Curaprox is de specialist voor tand- en mondverzorging en richt zich op effectieve producten op het gebied van mondhygiëne. In samenwerking met tandheelkundige experts kon Curaprox de afgelopen 50 jaar niet alleen tandenborstels ontwikkelen, maar ook andere producten die voor een grondige mondhygiëne niet mogen ontbreken.

Het merk Curaprox is afkomstig uit Zwitserland en staat voor kleurige tandverzorgingsproducten. Daarbij richt het bedrijf zich op de behoeften van baby's, maar ook op de behoeften tijdens de zwangerschap, bij het dragen van een beugel of bij implantaten. Voor iedere levenssituatie is Curaprox de juiste begeleider en zorgt het merk met betrouwbare producten voor een uitgebreide tandheelkundige hygiëne.

Producten van Curaprox: artikelen voor tandheelkundige hygiëne

Curaprox overtuigt met revolutionaire producten, zoals de tandenborstel met borstelharen van CUREN® filamenten in plaats van het gebruikelijke nylon. Dat onderscheidt de tandenborstel van vergelijkbare artikelen. Andere producten voor de tandheelkundige hygiëne uit het assortiment van Curaprox zijn:

  • Curaprox interdentale tandenborstels: bij een goede mondhygiëne mag ook het reinigen van de ruimte tussen de tanden niet ontbreken. Met de interdentale tandenborstels van Curaprox, waarvan het design zelfs werd bekroond met de Red Dot-award, kunnen de ruimtes tussen de tanden grondig worden gereinigd. Daardoor wordt het tandvlees versterkt en parodontose en cariës voorkomen.
  • Curaprox flosdraad: wanneer de ruimte tussen de tanden heel klein is, helpt alleen flosdraad, dat ook de laatste etensresten verwijdert. Bovendien wordt bij het gebruik het tandvlees gemasseerd en versterkt. Het assortiment van Curaprox bevat zelfs flosdraad dat probleemloos bij beugels, kronen of bruggen kan worden gebruikt.
  • Curaprox tandenborstels: handtandenborstels zijn een vast onderdeel van het assortiment, maar ook elektrische sonische tandenborstels mogen niet ontbreken. Hiermee kunnen tanden en tandvlees effectief worden gereinigd, zonder dat het tandvlees wordt beschadigd. Bij de handtandenborstels zijn zelfs exemplaren verkrijgbaar die zijn afgestemd op de eerste babytandjes, terwijl kinderen en volwassenen kunnen kiezen uit verschillende hardheden en kleuren.
  • Curaprox tandpasta bevat geen schadelijke bestanddelen zoals microplastics, SLS of triclosan. Met whitening-effect of heel mild voor baby- en kindertanden – de tandpasta van Curaprox doet wat tandpasta moet doen: hij schuimt, reinigt grondig en verfrist de hele mondholte.

Wat maakt Curaprox zo succesvol?

Curaprox staat al sinds 1972 voor effectieve mondverzorging en mondgezondheid. Curaprox zet zich in voor een frisse adem, witte en verzorgde tanden en een effectieve reiniging, om cariës en andere tandheelkundige aandoeningen te voorkomen. Mondgezondheid is immers een belangrijke voorwaarde voor een gezond lichaam.

Curaprox leidt zelfs experts op het gebied van mondgezondheid op, die mensen kunnen ondersteunen bij de juiste gebitsverzorging. De producten van Curaprox zijn hét middel om die mondgezondheid ook daadwerkelijk te bereiken. Ze zien er kleurig en vrolijk uit, zijn prettig in het gebruik en de keuze aan producten is zo groot dat er voor iedereen wat bij zit. Dat motiveert om de eigen mondgezondheid serieus te nemen en met de producten van Curaprox een bevredigend resultaat te bereiken. Je goed voelen, bij een lach ook werkelijk stralen en pijnvrij door het leven gaan – dat alles is mogelijk met Curaprox.

Koop Curaprox en maak een keuze uit het grote productassortiment

Bij parfumdreams kun je allerlei producten van Curaprox kopen en heb je echt heel veel keuze. De complete mondverzorgingsset – van tandenborstel en tandpasta tot interdentale tandenborstels en flosdraad – kun je bij Curaprox kopen zodat je alles van hetzelfde merk hebt. Meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van de tandheelkundige hygiëne maakt Curaprox een betrouwbaar merk, dat gezondheid en welbevinden hoog in het vaandel heeft staan.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 23-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube