22%* korting op veel producten

Menu

Parfumdreams

Mentions légales parfumdreams

Adres

Parfümerie akzente GmbH
Meisenstrasse 12
74629 Pfedelbach
Duitsland

Bestuur

Björn Heidenreich & Steven Mattwig

Contact en service

Tel: +31 204 990 681 GRATIS (vanaf het Nederlandse vaste net)
Servicetijden: Dienst tijden: ma - vr van 8.00 tot 20.00 uur en za van 09.00 tot 12.00 uur
E-mail: service@parfumdreams.nl

Btw-nr.: NL 825639475B01
Handelsregisternummer: Amtsgericht Stuttgart HRB 581012

Copyright

Alle rechten voorbehouden Teksten, foto's en illustraties zijn door het auteursrecht beschermd. De pagina's en hun inhoud mogen zonder toestemming niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, verbreid, gewijzigd of voor derden toegankelijk worden gemaakt. Het afdrukken en kopiëren van de informatie van onze websites is slechts voor persoonlijke doeleinden toegestaan. Elke nog verstrekkendere bewerking, reproductie, verbreiding en/of openbare weergave is een overtreding van het auteursrecht, die strafrechtelijk wordt vervolgd en tot schadevergoeding verplicht. Het copyright berust bij akzente GmbH.

Alle genoemde merken, benamingen, alsmede de fotorechten zijn geregistreerde merken-, productsymbolen of auteursrechten van de desbetreffende eigenaar.
Met name Getty Images, Photos.com en andere.

OS-platform

Onlinegeschillenbeslechting (art. 14 alinea 1 ODR-verordening) De Europese Commissie stelt onder https://ec.europa.eu/consumers/odr/ een platform voor onlinegeschillenbeslechting beschikbaar.

Geschillenbeslechting voor consumenten

Wij nemen niet deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een geschillenbeslechtingsinstantie voor consumenten.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 17-06-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube