Nagelaccessoires

110 Artikel
99
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Nagelaccessoires: deze drie artikelen heb je in ieder geval nodig

Goed verzorgde handen en mooie vingernagels worden beschouwd als je visitekaartje. Ze zijn vaak de eerste indruk van een persoon en daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Vooral de nagels vragen veel aandacht en er zijn heel wat nagel accessoires nodig om de nagels in goede conditie te houden.

Deze drie artikelen behoren tot de basisuitrusting voor de nagelverzorging:

Waar moet je op letten bij nagelaccessoires?

Er zijn grote verschillen in accessoires voor de nagelverzorging. Zo zijn er bijvoorbeeld vijlen van metaal, maar die kunnen de nagels te ruw maken. Daarom zijn vijlen van glas, keramiek of schuurpapier vaak een betere keuze. Ook bij het gebruik van nagelscharen is voorzichtigheid geboden, omdat ze de nagels kunnen beschadigen.

Als je je nagels wilt knippen, kun je het best een nagelknipper gebruiken. Als je een nagelschaartje op een verkeerde manier gebruikt, kunnen je nagels namelijk splijten en scheuren. Wil je toch een schaar gebruiken, kies dan een nagelschaar met twee gebogen snijbladen, bij voorkeur met kleine groeven op het snijvlak. Vijl de nagels ook altijd na het knippen om de gescheurde hoornlaag weer te verzegelen.

Nagelknippers zijn bijzonder geschikt voor teennagels, omdat deze meestal vrij hard zijn en er enige druk nodig is om ze te knippen. Met een nagelknipper kan deze druk goed opgebouwd worden. Nagelknippers hebben ook al een ronde vorm waarin de nagels dan in één stuk worden afgeknipt. Dit kan het in vorm vijlen van de vingernagels makkelijker maken.

Met deze manicure accessoires beschik je over de basics voor de nagelverzorging en kun je de nagels kort houden, zowel aan de handen als aan de voeten.

Manicure en nageldesign: meer dan nagelverzorging alleen

Voor wie goed verzorgde nagels met een natuurlijke look niet voldoende zijn, is er ook de mogelijkheid om te gaan voor een professionele manicure en nageldesign. Manicure- en nageldesignaccessoires bestaan ook uit diverse producten, waaronder:

Manicure-accessoires: wat gebruik je voor wat?

Manicure-accessoires omvatten producten zoals een nagelolie, een nagelcrème of een nagelriemduwer, waarmee de nagels nog beter kunnen worden verzorgd. Nagelolie voorziet broze nagels van voedingsstoffen en nagelcrème kan ruwe vingertoppen hydrateren.

Een nagelriemduwer kan worden gebruikt om nagelriemen voorzichtig terug te duwen, maar dit mag alleen worden gedaan na een nagelbad, dus wanneer de nagelriemen zacht zijn geworden.

Nageldesignaccessoires kopen: jij beslist hoe je nagels eruit moeten zien

Bij parfumdreams vind je een grote keuze aan accessoires voor nagelverzorging en nageldesign. Of je je nagels nu alleen wilt knippen en vijlen of ze mooi wilt lakken, een goed gevoel is het allerbelangrijkste en mooie nagels kunnen je dit gevoel geven.