AHAVA

201
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

AHAVA verzorging met de hoogwaardige mineralen van de Dode Zee

Het is al langer bekend dat de Dode Zee een reusachtig bron van waardevolle mineralen is Deze kunnen in cosmeticaproducten een verzorgende en huidverbeterende werking hebben. Decennialang onderzochten wetenschappers dit gegeven en ontwikkelden methoden om de positieve effecten toegankelijk te maken voor de huid. Zo ontstond ook AHAVA-cosmetica

AHAVA heeft zijn standplaats direct aan de Dode Zee. De unieke natuur herinnert de medewerkers elke dag er weeraan dat je niet alleen iets van de natuur kunt nemen, maar dat je deze moet beschermen.

Het sinds mensenheugenis bekende effect op de schoonheid van de huid houdt een intern onderzoeksteam bezig. Wetenschappers combineren de kennis over moderne verzorging met de natuurlijke krachten en scheppen zo de basis voor innovatieve, nieuwe producten. Het is het doel van AHAVA-verzorging om de huid te versterken zodat deze gezond blijft en kan verjongen.

De filosofie van AHAVA-verzorging

AHAVA werkt met de natuur en respecteert deze. Het merk krijgt het voor elkaar om AHAVA gezichtsverzorging en AHAVA lichaamsverzorging zodanig vorm te geven dat alleen de beste ingrediënten uit de natuur behouden blijven. Daarbij staat ook de effectiviteit altijd centraal. Producten van AHAVA zijn bovendien:

  • sinds de oprichting van de onderneming vegaan
  • zeer verdraagzaam
  • duurzaam geproduceerd
  • vrij van parabenen en vulstoffen en
  • vrij van genetisch veranderde ingrediënten.

De Dode Zee is enorm rijk aan belangrijke minerale stoffen zoals natrium, magnesium, calcium of kalium. Om die reden kun je er zeker van zijn dat in AHAVA verzorging alleen natuurlijke ingrediënten zitten. Hierdoor krijgt je huid ondersteuning bij de regeneratie en het uiterlijk kan duidelijk merkbaar verbeteren.

AHAVA-verzorging voor verschillende behoeftes

Voor elk van ons komt er een dag waarop we ons plotseling realiseren dat de huid niet meer zo mooi en glad is. Het is heel natuurlijk dat het verouderingsproces zijn sporen nalaat. Dit kan weliswaar niet worden tegengehouden, maar wel worden vertraagd. Met goede verzorging kunnen de eerste rimpeltjes glad worden gemaakt en diepe rimpels voorkomen of worden vertraagd. Voor dit doel biedt AHAVA diverse producten.

In het grote assortiment van-AHAVA kunnen zowel mannen als vrouwen hun persoonlijke verzorgingsroutine, afgestemd op de persoonlijke toestand van de huid, samenstellen. Op die manier wordt de huid optimaal verzorgd, beschermd en versterkt.

Bestsellers van AHAVA kopen bij parfumdreams

AHAVA is een voorloper op het gebied van natuurlijke cosmetica. Ingeschreven bij PETA als vegane onderneming, biedt het een breed palet aan gezichts- en lichaamsverzorging op minerale basis. Hoogwaardige, vegane verzorging voor dames en heren van elke leeftijd reikt van oogverzorging via peeling en hydraterende crèmes tot aan maskers en dermocosmetica. Naast nieuw ontwikkelde producten, voert parfumdreams ook de populaire bestsellers van AHAVA.

AHAVA biedt een veelvoud aan natuurlijke producten, waarvan elk huidtype kan profiteren. Waan je met AHAVA aan de Dode Zee en ontdek de producten bij parfumdreams.