Bestseller

Biotherm

14619
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Biotherm: zeer effectieve huidverzorging met de kracht van de zee

Al sinds 1952 ontwikkelt het Franse merk Biotherm effectieve verzorgingsproducten met natuurlijke bestanddelen. Aquatische ingrediënten, zoals thermale plankton en algenextract dragen bij tot een uiterst effectieve verzorgingsroutine. het merk Biotherm biedt een groot assortiment aan crèmes, serums, verzorgingsproducten voor ogen, gezicht en lichaam, evenals parfums en deodorant.

Voor Biotherm vormt water de belangrijkste basis. Per slot van rekening komt één belangrijk ingrediënt uit de Franse Pyreneeën: het thermale plankton. Om die reden zet Biotherm zich intensief in voor milieubescherming en de zeeën. Elk van de Biothermproducten is op waterbasis en is ontwikkeld voor vrijwel elk huidtype de bijbehorende verzorgingsformule.

Biotherm Parfum: Natuurlijke geur

Biotherm staat voor natuurlijke frisheid. En precies dat kenmerkt de lichaamsgeuren van het merk. Frisheid, sensuele en prikkelende geurnuances beleven en verfrissen. Tegelijkertijd zorgen ze ook voor de verzorging van je huid. Alle Biotherm geuren overtuigen met natuurlijke essences en zorgen voor een aromatische geurbeleving.

Cosmetica van Biotherm goedkoop aanschaffen

Cosmetica-en verzorgingsproducten van Biotherm verzorgen dankzij hoogwaardige bestanddelen de zachte gezichtshuid. Fijne, thermale plankton beschermt de huid tegen UV-straling een versterkt tegelijkertijd de huidcellen. Rimpels en fijne ouderdomsrimpels hebben zo geen schijn van kans. Het huidbeeld ziet er op die manier helderder en evenwichtiger uit, want ook mee-eters en onzuiverheden worden door de passendeBiotherm gezichtsverzorging voorkomen.

Hydraterende serums en regenererende gelaatsoliën zorgen voor een compleet verzorgingsprogramma. Ze beschermen tegen invloeden van buitenaf en stabiliseren de eigen huidbarrière. Ook is er beschermende zonverzorging van Biotherm. Daarbij let Biotherm ook op ecologische bestanddelen die de zeeën beschermen en respecteren.

Goedkope Biothermproducten vinden bij parfumdreams

Verzorg je huid met hoogwaardige producten van Biotherm. Natuurlijke bestanddelen maken jouw verzorgingsroutine tot een glamoureus evenement in jouw badkamer. Met de bijpassende parfums van Biotherm maak je jouw routine helemaal af. Bij parfumdreams vind je de cosmetica van Biotherm die je nodig hebt voor een stralende huid. Eenvoudig besteld, snel geleverd - voor maximaal verzorgingsplezier.