Festival Season: 20%* korting

Menu

Parfumdreams
COSRX 2 Artikel

COSRX

Cosrx-cosmetica: moderne high-end cosmetica met traditie

Cosrx is een jong cosmeticamerk uit Korea, dat in no time naam heeft gemaakt in de beauty-scene. Cosrx maakt gebruik van minimalistische, waar mogelijk natuurlijke bestanddelen voor een milde verzorging van de gevoelige huid. In plaats van water gebruikt Cosrx extracten uit de aloë vera, die bekendstaat om zijn geneeskrachtige werking.

Daarom is de bedrijfsnaam heel bewust gekozen: 'Cos' staat voor Cosmetics, 'rx' is de afkorting van medische voorschriften (Recipe). Deze combinatie vormt ook de visie van het Koreaanse bedrijf: het wil geneeskrachtige en natuurlijke bestanddelen met modern minimalisme ontwikkelen voor een rijke verzorging van de geïrriteerde en gevoelige huid.

Cosrx: Koreaanse gezichtsverzorging voor een gelijkmatige teint

Cosrx belichaamt de traditionele Koreaanse verzorging en verbindt die op deskundige wijze met passende producten, die zijn verrijkt met plantaardig water zoals water uit de schors van de witte wilg of uit het sap van de aloë vera. Van oudsher bestaat de Koreaanse huidverzorgingsroutine voor de karakteristieke porseleinteint uit acht tot tien verschillende stappen. Iedere stap dient daarbij als voorbereiding op de daaropvolgende stap. Deze layering, zoals dat in vaktermen wordt genoemd, bestaat naast de grondige reiniging ook uit de intensieve verzorging van de huid.

Speciaal voor deze traditionele gezichtsverzorgingsroutine heeft Cosrx speciale producten zoals cleanser, toner, Cosrx Serum & Essence, hydraterende verzorging en Cosrx-gezichtsmaskers in het assortiment. Ieder product van Cosrx is afgestemd op een specifiek huidtype en werkt daardoor zeer gericht.

Koop cosmetica van Cosrx online bij parfumdreams

Effectieve gezichtsverzorging uit Korea vind je bij parfumdreams. Wat je ook zoekt: lotion, gel, serums of ampullen – Cosrx heeft het juiste product voor iedere huidbehoefte. Daarbij bevatten de verzorgings- en reinigingsproducten van Cosrx geen minerale oliën, parfums, parabenen en silicone, zijn ze dierproefvrij en worden ze zelfs goed verdragen door de zeer gevoelige huid.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 23-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube