Kiehl's

7221
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Kiehl's – hoogwaardige huidverzorging met natuurlijke bestanddelen

Toen de Duitse apotheker John Kiehl in het jaar 1851 de onderneming Kiehl's in New York oprichtte, wist hij nog niet dat zijn producten ook na krap 200 jaar nog altijd geliefd zijn. Destijds was het voor hem belangrijk om hoogwaardige huid- en haarverzorging te produceren die rijk is aan natuurlijke bestanddelen. Tot op de dag van vandaag zet de internationaal succesvolle cosmetica-onderneming in op de beste kwaliteit en een productveelvoud die niets meer te wensen over laat.

Rijke cosmetica van Kiehl's voor een natuurlijke verzorgingsroutine

Bij de productie van de hele verzorgingslijn maakt Kiehl's geen gebruik van producten die zijn belast met dierproeven. De focus ligt meer op natuurlijke en kalmerende bestanddelen die zowel door de huid als door het haar goed kunnen worden verdragen. Om die reden bevatten veel producten, naast calendula (goudsbloem) of wilde roos, ook lavendel, die een vitaliserende en regenererende werking hebben op het lichaam.

  • Gezichtsverzorging van Kiehl's: Elke huid heeft een andere behoefte. Een droge huid heeft meer behoefte aan vocht, een gevoelige huid daarentegen aan milde bestanddelen. In het assortiment bevinden zich diverse producten van Kiehl's voor verschillende huidtypen. Op die manier kan elk gezicht mild worden gereinigd met rijke peelings, crèmes of serums die perfect zijn afgestemd op de behoefte van de betreffende huid.
  • Lichaamsverzorging van Kiehl's: Maar niet alleen het gezicht heeft uitvoerige verzorging nodig. Ook de rest van het lichaam heeft regelmatige verzorging met voedingsstoffen nodig. Cosmetica van Kiehl's biedt hiervoor het juiste assortiment dat de huid van voldoende vocht voorziet en beschadigde huiddelen repareert. Zodoende krijgt zelfs de geïrriteerde huid weer lucht en profiteert deze van intensieve en langdurige verzorgende stoffen
  • Haarverzorging van Kiehl's: Er is normaal, droog, gekleurd, fijn of gekruld haar. Voor elk haartype biedt Kiehl's een geschikt verzorgingsproduct om haar van wortel tot punt optimaal te voeden. Hiertoe staat shampoo, conditioner, haarolie, haarmasker of hoofdhuidpeelings ter beschikking. Voor de finishing touch biedt Kiehl's ook nog was- en styling crèmes – voor een intensieve verzorging en een zacht gevoel van je haar.

De grote hoeveelheid producten van Kiehl's cosmetica biedt voor elk wat wils. Alle producten van Kiehl's zijn niet alleen geschikt voor de dames, maar ook uitstekend geschikt voor mannen. De herenverzoring van Kiehl's biedt naast baartverzorging ook gezichtsreiniging en crèmes. Zodoende lukt het om niet alleen hoogwaardige producten te maken – het is ook mogelijk om alle producten van Kiehl's goedkoop aan te schaffen. Kwaliteit kan dus eersteklas en toch betaalbaar zijn.

Exclusieve cosmetica van Kiehl's doet wat het belooft

Met cosmetica van Kiehl's lukt het om op eenvoudige wijze het lichaam goed te verzorgen. De producten zijn verpakt in aansprekende verpakkingen die zich door een eersteklas en bescheiden ontwerp weten te onderscheiden van andere producenten. De inhoud is steeds van de hoogste kwaliteit en er worden unieke formules gebruikt die voldoen aan de hoogste eisen.

De producten van Kiehl's bevatten uitgebalanceerde voedingsstoffen die de huid tot rust brengen of belast haar verwennen. Zodoende lukt het om al tijdens de dagelijkse verzorgingsroutine wat goeds te doen voor het lichaam, zonder deze onnodig te belasten. De texturen laten zich uitstekend in huid en haar inwerken en laten geen onaangename resten achter. Wat blijft is pure en intensieve verzorging die je lichaam heeft verdiend.

De verscheidenheid van Kiehl's bij parfumdreams ontdekken en online bestellen

Kiehl's zet in elk opzicht in op natuurlijkheid. Zodoende biedt de cosmetica onderneming niet alleen afzonderlijke producten van Kiehl's aan, maar breidt het assortiment continu uit met nog meer verzorgingsproducten. Of het nu is in originele hoeveelheden of in handige reis hoeveelheden – bij parfumdreams kun je producten van Kiehl's goedkoop online bestellen. Zo kan iedereen zichzelf eenvoudig en comfortabel overtuigen van de kwaliteit en veelzijdigheid van de succesvolle onderneming.