Festival Season: 20%* korting

Menu

Parfumdreams

Condooms kopen – meer als een eenvoudig voorbehoedmiddel

Condooms zijn een van de belangrijkste gebruiksvoorwerpen in je slaapkamer. Bij correct gebruik voorkomen ze niet alleen een ongewenste zwangerschap. Zij betekenen ook een betrouwbare bescherming tegen ziekten. Terwijl het condoom vroeger vooral nuchter werd bekeken, zorgt het tegenwoordig voor een heleboel afwisseling onder de lakens. De volgende soorten geven je liefdesleven een extra kick:

  • Bonte condooms met een smaakje: niet alleen bij orale seks een geslaagde verrassing.
  • Nopjes, ribbeltjes, stimulerende gels: een intensief en gevarieerd gevoel voor meer genot in bed.
  • Latexvrije condooms: ideaal bij een allergie voor latex.
  • Condooms in verschillende maten: de optimale pasvorm zorgt voor genot en veiligheid.
  • Gevoelsechte condooms: ultra dun latex versterkt de intimiteit en verbetert het liefdesspel.
  • Extra vochtige condooms: bij vaginale droogheid en als aanvulling op of alternatief voor een glijmiddel.
  • Orgasme uitstellende condooms: een licht verdovende gel vertraagt het orgasme bij de man.

Veilige sex is nog nooit zo opwindend geweest. De producenten zijn als het gaat om condooms bijzonder creatief geweest. Het saaie imago is allang verleden tijd. Het condoom van vandaag past zich perfect aan de penis aan. Dit verhoogt de veiligheid en het genot voor alle betrokkenen. Bovendien vind je voor elke voorkeur een opwindende oplossing. Veel paren gebruiken condooms voor een frisse wind in hun liefdesleven. Op parfumdreams vind je een groot aanbod aan verschillende soorten condooms.

Veilig gebruik van condooms

Condooms worden door de fabrikant met moderne methoden getest voordat ze op de markt komen. Goed verpakt blijven ze vele jaren houdbaar. Controleer voor gebruik echter altijd de houdbaarheidsdatum. Om zeker te zijn is het aan te raden nieuwe condooms te kopen, als de houdbaarheidsdatum afgelopen is. De verpakking mag ook geen beschadigingen vertonen. Anders bestaat het gevaar dat het condoom scheurt.

Ook al lijken condooms bijna onverwoestbaar: condooms horen in geen geval permanent in je portemonnee te zitten. Door druk en scherpe randen kan de verpakking snel beschadigd raken. Ook te veel warmte beschadigt het rubber en maakt het poreus. Dit betekent dat de veiligheid niet langer gegarandeerd is. Wees ook voorzichtig met scherpe nagels. Gebruik in twijfelgevallen altijd een nieuw condoom, onder het motto ‘better safe than sorry’.

Met het kopen van condooms laat je je partner zien dat je verantwoording neemt. Veilige seks is belangrijker dan ooit en geeft alle betrokkenen het goede gevoel dat ze zich helemaal kunnen laten gaan. Belangrijk: Na gebruik dien je het condoom weg te gooien. Gooi het niet in het toilet, want dat kan tot onaangename verstoppingen leiden.

Wat zijn latexvrije condooms?

Voor mensen met een allergie voor latex was goede raad vroeger duur. Latexvrije condooms zorgden voor een doorbraak en zijn als alternatief niet meer weg te denken. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen zoals polyisopreen (kunstmatige latex zonder allergene proteïnen), polyurethaan of vytex. Al deze kunststoffen worden gekenmerkt door een goede compatibiliteit en rekbaarheid. Bovendien beloven de fabrikanten intensieve gevoelens en intimiteit.

Voor een beter glijvermogen zijn ook latexvrije condooms voorzien van een laagje gel op siliconenbasis. Als je extra glijmiddel wilt gebruiken, let dan op de aanwijzingen op de verpakking. Latexvrije condooms bieden dezelfde veiligheid als hun broertjes met latex. Ze zijn echter ook geschikt voor mensen die veganistisch leven, aangezien caseïne (melkeiwit) niet wordt gebruikt in het productieproces.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 23-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube