Baardzeep & baardshampoo

25 Artikel
9
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Baardzeep & baardshampoo: Reiniging & verzorging voor de man

De baard van een man vereist aandacht en de juiste verzorging. Om de baard te verzorgen en soepel te houden, zijn er speciale reinigingsproducten, zoals baardzeep en baardshampoo. Ze vormen een hoogwaardige aanvulling Gezichtsverzorging voor heren.

Zachte reiniging met baardzeep

Baardhaar is niet vergelijkbaar met hoofdhaar. Deze zijn vaak veel dikker en stro-achtiger en hebben daarom een zachtere reiniging nodig dan de hoofdharen. De juiste baardzeep bevrijdt de baard niet alleen van vuil, stylingproducten en huidschilfertjes. Deze reinigt tegelijkertijd ook de zachte gezichtshuid eronder. Om die reden moet je bij de keuze van de perfecte baardzeep ook letten op enkele andere belangrijke criteria, zoals bijvoorbeeld huid- en baardtype. Voor de droge huid zijn producten zonder alcohol geschikt. Voor vette huidtypes grijp je liever terug op meer kruidige baardshampoos met pepermunt of rozemarijnolie.

Om ervoor te zorgen dat je reiniging ook meteen een geurbeleving wordt, zijn baardzeep en baardshampoo verkrijgbaar in de meest uiteenlopende geurcomposities. Afhankelijk van of je een voorkeur hebt voor fris en fruitig of houtachtig en kruidig: bij parfumdreams zul je slagen als het gaat om de perfecte baardshampoo met een aangename geur..

Baardshampoo of baardzeep?

Baardshampoo is geschikt voor dagelijks gebruik als reinigings- en verzorgingsproduct voor een onweerstaanbare baard. Het verwijdert moeiteloos alledaags vuil zoals stofdeeltjes en talgresten.

Baardzeep Daarentegen verwijderd bijzonder hardnekkige resten van stylingproducten zoals pommade en was. Maar ook vervuiling die te maken heeft met je beroep, zoals houtsplinters en werkplaatsstof worden grondig verwijderd. Baardzeep is verkrijgbaar als stuk zeep, of in een praktische dispenser om met de vloeibare zeep je baard grondig te reinigen.

Eenvoudig gebruik van baardshampoo en -zeep

Bevochtig je baard goed en neem een beetje (ongeveer ter grootte van een hazelnoot) van de baardshampoo. Verspreid dit tussen de binnenkanten van je hand en was zeer het product vervolgens in draaiende bewegingen in de baard. Spoel het vervolgens grondig uit, zodat er geen resten van het schuim meer te zien zijn. Voor een extra portie verzorging kun je na de reiniging een hydraterende, vochtafgevende crème of een passende baardolie gebruiken. Hiermee verzorg je niet alleen je baardharen, maar ook de huid van je gezicht.

Jouw perfecte zeep voor de baard bij parfumdreams kopen

Geef je baard aandacht en verzorg hem met de passende baardzeep die is toegesneden op jouw behoeftes. Snuffel in het grote aanbod bij parfumdreams en gebruik de handige filterfunctie om jouw baardzeep of nieuwe baardshampoo te vinden. Maak van je baard een echt pronkstuk en laat de passende verzorgings- en stylingproducten voor de baard, zoals baardshampoo en pommade thuis bezorgen.