Bestseller

Armani Parfum

8559
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Armani parfum – parfum van de modegoeroe van de 20ste eeuw

Armani parfum is van de oprichter van een van de grootste mode-imperiums die de wereld ooit heeft gezien. Armani is een van de luxe merken die wereldwijd vele miljoenen trouwe fans hebben. Na jarenlang pakken voor andere merken te hebben ontworpen, begon de in Armenië geboren Giorgio Armani in 1970 zijn eigen bedrijf.

In 1980 maakte hij zijn eerste damescollectie. In hetzelfde jaar verscheen het eerste Armani parfum. Het gelijknamige Armani parfum voor vrouwen beschouwt men als een van de meest succesvolle parfums van de jaren tachtig. De parfums van Giorgio Armani weerspiegelen zijn streven naar perfectie en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten.

Deze Armani parfums zijn bijzonder populair:

  • Armani Si eau de parfum: Si: ja tegen het leven zegt dit even sensuele als vrouwelijke parfum van Armani. Mandarijn en bergamot vormen samen met roos en patchouli een charismatisch parfum dat een geraffineerde elegantie en individuele kracht uitstraalt. Si is de nieuwe interpretatie van het klassieke Chypre parfum. Chypre begint met citrusnoten, gaat over in een bloemige hartnoot en eindigt met een basisnoot van muskus en mos.
  • Emporio Armani eau de parfum: Dit parfum van Armanidraagt de naam van het submerk Emporio Armani, dat in 1991 werd gelanceerd. Dit Armani parfum is ook een echte klassieker onder de damesparfums geworden. Fruitige, kruidige noten van jasmijn, muskus en peer voeren je mee naar een olfactorisch droomland dat doet denken aan de vertellingen van Duizend-en-een-nacht: een onvergetelijke geurbeleving.
  • Armani Code Homme: De absolute klassieker onder de herenparfums van Armani maakt in de wereld van parfums al jaren indruk. De people-pleaser onder de parfums bezit een indrukwekkende, frisse topnoot, die langzaam overgaat in noten van leer en tonkabonen: elegant en sportief tegelijk.

Armani componeert geuren met de bedoeling ze even persoonlijk als emotioneel en onvergetelijk te maken. Daarachter schuilt de overtuiging dat geuren indrukken achterlaten met een blijvend effect. Ondanks complexe effecten concentreert het ontwerp zich op de essentie: Armani vindt parfumsteeds weer opnieuw uit.

Giorgio Armani parfum: Eigenzinnigheid loont

Wat zou de mode- en parfumwereld zijn zonder Armani? Armani parfums hebben bewezen net zo tijdloos te zijn als het ‘uniform’ van de ontwerper. Hij vertoont zich in het openbaar alleen in donkerblauwe, chique T-shirts of even sobere kasjmier truien. Desondanks komt de man over als een stijlicoon die modetrends weerstaat als een rots in de branding.

De parfums van Armani hebben zich niet laten leiden door modetrends en hebben de tand des tijds doorstaan. Elke vrouw heeft zeker wel een keer in haar leven een Armani-parfum geprobeerd en misschien gekocht.

Een geheim achter het succes van Giorgio Armani, niet alleen bij de Armani parfums, zou kunnen zijn dat de ontwerper zich nooit heeft laten beïnvloeden. Investeringen in zijn imperium heeft hij altijd afgewezen, omdat hij altijd zelf de baas wilde blijven. Deze eigenzinnigheid van het creatieve genie heeft zijn vruchten afgeworpen. Men schat vandaag de dag de waarde van zijn onderneming op tenminste vijf miljard.

Koop Armani parfum, tegen ongelooflijk gunstige prijzen

parfumdreams biedt een groot assortiment aan Armani parfums en cosmetica tegen prijzen aan, die zelden zo gunstig zijn aan te treffen. Bestellen gaat eenvoudig, de bezorging is snel.