Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Glijmiddel – de onderschatte steun en toeverlaat in de slaapkamer

Een glijmiddel is een van de gebruiksvoorwerpen die in het nachtkastje niet mogen ontbreken. Het zorgt niet alleen voor een heerlijk genot Het verzorgt ook de huid en de slijmvliezen. Het is dus niet alleen voor vrouwen die last hebben van een droge vagina. Het maakt geslachtsgemeenschap sensueler voor alle betrokkenen en zorgt voor extra intimiteit.

Een glijmiddel kopen – zo vind je het passende product

Om ervoor te zorgen dat in bed niets fout kan gaan, moet je verschillende soorten glijmiddel bij de hand hebben. Want ze verschillen wat betreft gebruiksmogelijkheden en eigenschappen. Natuurlijk speelt ook de persoonlijke voorkeur een rol. De volgende soorten glijmiddel zijn te verkrijgen:

  • Glijmiddel op siliconenbasis: al een zijdeachtig gevoel bij het opbrengen. Behoudt zijn glijvermogen bijzonder lang.
  • Glijmiddel op waterbasis: wordt over het algemeen goed verdragen. Vormt een vochtig laagje op het slijmvlies en is gemakkelijk weg te wassen.
  • Bijzonder glijmiddel: verkoelende menthol of tintelende stoffen geven magische momenten voor met zijn tweeën.
  • 2 in 1 glijmiddel: Deze soorten glijmiddel, die ook voor massage kunnen worden gebruikt, combineren een hemelse geur en een uitstekend glijvermogen.
  • Warm glijmiddel: chemische reacties met zuurstof zorgen voor een verwarmend effect dat de sensualiteit enorm verhoogt.
  • Glijmiddel met een smaakje: ideaal voor orale seks tijdens het voorspel. Zorgt voor afwisseling en een beter gevoel.

Wil je een glijmiddel samen metcondooms gebruiken? Let in ieder geval op de informatie op de fles of het product. Niet alle varianten kunnen met een condoom worden gecombineerd en ertoe leiden dat het rubber plotseling scheurt.

Glijmiddel: gel of crème – is er een verschil?

Ook al worden beide begrippen als synoniem gebruikt, er bestaat zeker een verschil. Een crème heeft naast een grotere zachtheid ook verzorgende eigenschappen De crème is meestal verrijkt met lipiden of panthenol en wordt ook buiten de slaapkamer gebruikt. De crème ondersteunt de vaginale flora en houdt een gezond klimaat in stand.

De klassieke gel wordt gebruikt als men onder de lakens ligt. Vinger, toy of penis, het maakt niet uit: hij zorgt vooral voor soepelheid en vochtigheid, wat de erotische ervaring hoe dan ook intenser maakt.

Nog meer voordelen van een glijmiddel

Het kopen van een glijmiddel kan voor de partner een opwindende verrassing zijn. Want het is een stille uitnodiging voor een opwindend avontuur. Bovendien helpen de glibberige helpers bij een quicky tussendoor. Want hier is het vaak zo dat beiden al willen, maar het lichaam er nog niet klaar voor is. Een paar druppels helpen al en je partner en jij kunnen volop genieten van het moment.

Orgasmeproblemen bij vrouwen zijn weliswaar niet direct op te lossen met een glijmiddel. Maar meer vocht versterkt de gevoelsbeleving en kan de lust vergroten. Bovendien voelt het alsof desekstoys nog sensueler zijn. Een warm glijmiddel kan ook perfect in het voorspel worden geïntegreerd. Geef je partner een intieme massage en hij of zij zal deze ervaring zo snel niet meer vergeten.

Pas met het juiste glijmiddel is anale seks mogelijk. Want er is hier geen natuurlijke vochtigheid die voor een heerlijk genot zorgt. Bijzondere soorten glijmiddel zijn verrijkt met ontspannende stoffen. Ze helpen om je helemaal over te geven en te genieten met al je zintuigen.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube