Herfstmake-up

De warme zomerdagen zitten er weer bijna op en de herfst begroet ons met zijn mooie gouden tijd. Met warme tinten in uw make-up zorgt u ervoor dat u zo goed mogelijk op de herfst bent voorbereid.

 

Herfstgeuren voor u Herfstgeuren voor hem Herfstmake-up Lichaamsverzorging Golden Glow Knusse tijden Trends Haarverzorging voor de herfst

Herfst-make-uplook

Warme nudetinten horen in de herfst bij elke make-up. Gebruik hiervoor een nudekleurige foundation. Daarna houden we ons bezig met de ogen. Kies hiervoor een goudkleurige oogschaduw en uw favoriete mascara voor een intense oogopslag. Tot slot zorgt u met een roodkleurige nudelippenstift voor de perfecte afronding van uw herfstmake-up.

Armani Luminous Silk Foundation

Armani Luminous Silk Foundation

Fluweelzacht, stralend en hydraterend. Met de vloeibare foundation van Armani Beauty camoufleert u onzuiverheden en zorgt u voor een extreem goed gevoel op de huid.

Meer informatie
bareMinerals Gen Nude Eye Palette

bareMinerals Gen Nude Eye Palette

Golden Tempress - 6 fluweelzachte goudtinten voor uw perfecte nudelook. De matte nudetinten van dit oogschaduwpalet zijn heel geschikt om uw ogen te laten opvallen.

Ontdek nu
Yves Saint Laurent Rouge pur Couture

Yves Saint Laurent Rouge pur Couture

Perfect voor een warme make-uplook in de herfst: de Rouge Pur Couture The Slim Glow Matte van Yves Saint Laurent. Ga voor uw lippen voor matte texturen en glanzende effecten.

Meer informatie