Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Lippenpeeling voor zachte, verleidelijke lippen

Van belaste, gevoelige lippen tot een soepele kusmond – lippenpeelings zijn zodanig ontworpen dat ze de dunne huid voorzichtig peelen, ontdoen van overbodige huidschubben en deze niet te sterk belasten. Zo ontstaat na gebruik een glad en evenwichtig beeld. Lipscrubs zijn er ofwel in kleine doosjes, tubes ofwel als lipverzorgingsstiften. Perfect dus voor het persoonlijke beautyritueel thuis of voor snel gebruik onderweg.

Voor wie is een lipscrub geschikt?

Lippenpeelings zijn vooral geschikt voor degenen die een evenwichtig, zijdezacht oppervlak willen bereiken. Door invloeden van buitenaf zoals zonlicht, a href="/Make-up">make-up of stress kunnen de lippen uitdrogen. Daarbij ontstaat niet alleen een lelijk uiterlijk, maar ook een onaangenaam gevoel van spanning tot pijnlijke plekken met barsten. Deze kun je echter met een lippenpeeling eenvoudig bestrijden. Een lipscrub verdient aanbeveling voor iedereen die

  • egale en verzorgde lippen wil hebben
  • lijdt onder droge lippen
  • een bijdrage wil leveren aan een betere doorbloeding van de lippen
  • eerste rimpeltjes in de lippen wil voorkomen.

De huid van onze lippen is dun en daarom bijzonder gevoelig. Dit is de huid van ons lichaam met het kleinste vetaandeel en kan zichzelf om die reden slechts beperkt van vocht voorzien. Met een milde verzorging kun je de huid helpen om beter om te gaan met de dagelijkse belastingen.

Lippenpeeling met suiker en voedende bestanddelen

Dat de huid van de lippen bijzonder gevoelig is, weten ook de producenten van natuurlijke huid- en lipverzorgingsproducten. Gerenommeerde bedrijven maken daarom bij de productie van lipscrubs vaak gebruik van natuurlijke bestanddelen. De meeste lippenpeelings bevatten kleine suikerkorreltjes. Suiker heeft zich al lang geleden bewezen als effectief bestanddeel, omdat zijn structuur defecte huidcellen op precieze wijze afvoert. Lippenpeelings met suiker zijn daarom niet zonder reden geliefd.

Naast suiker wordt er gebruik gemaakt van fijngemaakte vruchtkernen of speciale microdeeltjes. Plantaardige oliën of vitamines verzorgen de lippen met waardevolle voedingsstoffen en spenderen deze de benodigde vocht. Zodoende hebben lippenpeelings met suiker twee belangrijke functies tegelijkertijd: Ze voeren afgestorven huidcellen af en voorzien de lippen van alle belangrijke voedingsstoffen die ze nodig hebben.

Correct gebruik: Verzorging met een lipscrub

Het meest effectief is het gebruik van Lippenpeeling als deze eenmaal per week wordt gebruikt. De producten kunnen ongecompliceerd worden opgebracht met de vingers, echter moeten de handen voordien absoluut grondig worden gereinigd, zodat de lippen niet in contact kunnen komen met bacteriën of vuil. Een kleine hoeveelheid peeling is al voldoende. Deze wordt zacht in de huid gemasseerd en moet korte tijd intrekken. Overtollige productresten kunnen met water worden afgewassen. Direct daarna kun je verder gaan met je make-up.

Lippenpeeling kun je online bestellen bij parfumdreams

Wie zijn lippen regelmatig peelt, krijgt zachte, goed doorbloedde en gelijkmatige lippen. Ze hebben een gezonde kleur en vormen de optimale basis voor een stralend mooie make-up. Het mooiste: Lippenpeelings bevatten de perfecte mix van hoogwaardige bestanddelen en ze zijn eenvoudig te integreren in ons ritueel. Als je op zoek bent naar de ideale verzorging voor zachte, verleidelijke lippen dan ben je bij het grootste assortiment van parfumdreams aan het juiste adres.

Misschien vind je dit ook leuk

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube