https://cdn.parfumdreams.de/Img/Cms/1/gesichtspflege-25418_2.jpg
https://cdn.parfumdreams.de/Img/Cms/1/teint-25421_2.jpg

Huidverzorging, Parfum en Cosmetica van Yves Saint Laurent

4732
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen
Wist u al?

Yves Saint Laurent als revolutionair van de modewereld

In 1936 zag de Franse modeontwerper Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent het levenslicht, geboren om een revolutie teweeg te brengen in de modewereld. De ontwerper vond zijn enthousiasme voor stoffen en kleding al vroeg in zijn jeugd. Hij tekende zijn eerste ontwerpen als kind. Al snel bleek dat hij een geweldig talent was, wat hem ook zijn eerste vaste aanstelling opleverde bij Christian Dior, voor wie hij eind jaren vijftig werkte en zo voet aan de grond kreeg in de modewereld.

Het bedrijf Yves Saint Laurent staat ook voor luxecosmetica.

Yves Saint Laurent is niet alleen bekend om zijn gedurfde dames- en herencollecties, maar ook om de hoogwaardige cosmetica die onder zijn naam wordt verkocht. Het productassortiment strekt zich uit van nagellak en poeder tot eyeliner en lippenstift. Maar Yves Saint Laurent hoeft zich ook niet achter anderen te verschuilen als het op parfums aankomt. Al in 1964 bracht hij zijn eerste parfum op de markt met het damesparfum Y, dat werd gevolgd door een aantal andere fantastische parfums.

Ook het kruidig-oriëntaalse Yves Saint Laurent Opium, dat betovert met zijn sensuele aroma, is bijzonder populair geworden. Natuurlijk zijn deze composities niet alleen verkrijgbaar voor vrouwen, maar ook voor mannen met geuren van Yves Saint Laurent, zoals La Nuit de L'Homme Eau de Parfum, die mannen (en vrouwen) overtuigt met zijn mystieke geur.

Make-up producten van Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent heeft ook naam gemaakt op het gebied van decoratieve cosmetica. Of het nu gaat om foundation, lipsticks, poeders of nagellak, de make-up producten van het merk maken indruk door hun goede kwaliteit, luxueuze formuleringen en duurzaamheid. De Yves Saint Laurent Touch Éclat Foundation is een van deze producten. Een revolutionaire foundation die de huid hydrateert en een egale teint geeft zonder er maskerachtig uit te zien.

Yves Saint Laurent biedt ook mannenproducten aan

Naast de onvergelijkbare damesparfums van YSL zijn er natuurlijk even elegante parfums voor mannen. Een absolute klassieker onder de Yves Saint Laurent herenparfums is Kouros Eau de Toilette, die in 1981 werd gelanceerd en nog steeds wordt verkocht. De geur heeft een zeer aromatisch karakter met verfrissende noten zoals salie, bergamot en koriander. Ledernoten, patchoeli, tonkaboon en kaneel geven het een zeer mannelijk karakter.