Bestseller
for her all of me NARCISO

Narciso Rodriguez Parfum

437
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Narciso Rodriguez Parfum – unieke geurcreaties voor elke smaak

Narciso Rodriguez Parfum staat niet alleen voor levensvreugde en flair, maar straalt ook stijl en sensualiteit uit. Elke geur is een ware symfonie aan de geurwereld. Daarbij grijpt de modedesigner met Cubaanse wortels graag terug op klassieke essences om deze nieuw en vooral modern uit te brengen. Op die manier ontstaan telkens weer niet te overtreffen geuren die zich duidelijk weten te onderscheiden van parfums van andere producenten.

Leer met Narciso Rodriguez een compleet nieuwe geurlijn kennen

Elk parfum van Narciso is door de natuur geïnspireerd. Daarbij bedient het zich van het complete geurenspectrum, waagt experimenten of schitterende aromacomposities. Naast lichte geuren, die heldere lijnen beloven, zijn er ook intensieve parfums verkrijgbaar. Daarmee slaagt Narciso Rodriguez er op fascinerende wijze in om telkens nieuwe parfumversies uit te brengen die voor verbazing zorgen

  • Narciso Rodriguez damesgeuren: Elke flacon straalt absolute exclusiviteit uit. Maar het is vooral de inhoud die betovert. Hiervoor maakt Narciso gebruik van veel traditionele ingrediënten die zich hebben bewezen en die bekend zijn. Gemixt met uitzonderlijke essences ontstaan schitterende geurhighlights. Zo kan muskus worden gecombineerd met Bulgaarse rozen of witte jasmijn en zorgt daarmee voor bloemige geurbelevenissen. Als het markanter moet zijn, gebruikt Narciso tonkabonen of vetiver om iets bijzonders zonder gelijke te creëren.
  • Narciso Rodriguez herengeuren: Sensueel en mannelijk: dat zijn de geuren van Narciso Rodriguez voor mannen. Ook hier maakt hij graag gebruik van muskus en voegt daar, naast amber, ook graag rode bessen of bloemige nuances aan toe. Het resultaat zijn combinaties die de mannelijkheid benadrukken. De geuren stralen niet alleen mannelijkheid uit, maar zijn ook verfrissend, aromatisch en markant.

Elkparfum van Narciso Rodriguez Parfum is niet alleen iets bijzonders. Het blijft ook nog eens lang ruiken en staat daarmee voor de hoogste kwaliteit. Alhoewel de flacon van de designer er vaak bescheiden en minimalistisch uitziet, zijn geuren altijd aanwezig en zorgen voor ware momenten van genot.

Duik onder in het unieke universum van het parfum van Narciso Rodriguez

Elk product dat uit het atelier van de begenadigde kunstenaar komt is vurig en interessant. Daarbij probeert Narciso Rodriguez niet alleen de Latijns-Amerikaanse passie in zijn geur- en verzorgingsartikelen te verenigen. Hij maakt ook gebruik van de veelvoud van de oriënt of essences uit de tropen om nieuwe en moderne parfums in het leven te roepen.

Voor elke geur en elk lichaamsverzorgingsproduct worden alleen hoogwaardige en geselecteerde ingrediënten.gebruikt die voor opwindende geursensaties zorgen. De verpakking ziet er op het eerste oog bescheiden uit, maar valt desondanks direct op. Dat ligt aan de eenduidig gedekte kleuren en de rechtlijnige vormgeving die absolute prestige uitstralen.

Alhoewel de producten minder pompeus, maar uiterst stijlvol zijn geproduceerd, wekken ze onverminderd de belangstelling van klanten. Uitgekiende kleuren en opschriften die duidelijk zichtbaar zijn, zorgen voor opzien. Het is het totaalplaatje dat inspirerend is voor zowel mannen als vrouwen en een zekere nieuwsgierigheid opwekt.

Parfums van Narciso Rodriguez ontdekken – bij parfumdreams

Een snuifje muskus, verenigd met poederachtige, exotische of kruidige accenten, wachten in smaakvolle flacons om veroverd te worden. Wie buitengewone geuren wil leren kennen, kan online bij parfumdreams parfums van Narciso Rodriguez kopen. Ontdek klassieke en nieuwe geurklassiekers van een hele andere kant – voor geurbelevenissen die nog lang zullen heugen.