Bestseller

Parfum van Narciso Rodriguez

356
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

De designer Narciso Rodriguez

Achter het label Narciso Rodriguez gaat een New-Yorkse designer met Cubaanse wortels schuil. Deze vurige combinatie van Amerikaanse en Latijn-Amerikaanse invloeden maken van Narciso Rodriguez een uniek label. Narciso Rodriguez ontwikkelt steeds weer nieuwe geuren. In 2014 presenteerde hij de eau de parfum "NARCISO". Deze parfum is een combinatie van natuur, charme en vrouwelijkheid. "NARCISO" is één van de Narciso Rodriguez damesgeuren die verkrijgbaar is in onze Parfumdreams webshop. Ontdek hier de spannende damesgeuren en herengeuren van dit internationale merk. Via het handige hoofdmenu kunt u meteen de nieuwe producten bekijken op het gebied van haarverzorging, huidverzorging of bijvoorbeeld make-up. Dat is wel zo gemakkelijk.

Narciso Rodriguez parfum voor haar en hem

De elegante flacons met de Narciso Rodriguez eau de parfum zijn een lust voor het oog en een genot voor de neus. Vloeibaar of als spray, dat bepaalt u natuurlijk zelf. Zoals bij veel internationale topmerken is een bepaalde parfum ook verkrijgbaar in de vorm van andere producten. Zo is de Narciso Rodriguez Bleu Noir voor hem bijvoorbeeld is niet alleen als parfum te koop, maar is ook als deodorant stick of douchegel verkrijgbaar. In onze webshop hoeft u hier niet lang naar te zoeken, want een doordachte opbouw van de wegpagina’s maken het uitzoeken van parfums, verzorgende producten en tal van andere hoogwaardige producten tot een genot.

Narciso Rodriguez parfum voor dames

Weet u niet of u uw vriendin een parfum of een showergel cadeau wilt doen, dan is een cadeauset altijd een ideale oplossing. Op Parfumdreams vindt u kant-en-klare cadeausets van Narciso Rodriguez en van vele andere merken. Natuurlijk kunt u ook zelf uw cadeauset samenstellen door verschillende producten aan te schaffen en thuis te verpakken. Het is de moeite waard de Oriëntaalse geuren van Narciso Rodriguez parfum voor dames aan te schaffen. De geur bevindt zich in prachtige flacons. Maar ook de Narciso Rodriguez douchegel in zijn strakke verpakking is een cadeau waarmee u altijd goed voor de dag komt. Narciso Rodriguez zegt zelf dat hij weliswaar van glamour houdt, maar dat hij realistische glamour creëert. Voor hem staan uitstraling, emoties en de houding van vrouwen altijd centraal en dat zie je terug in al zijn producten.