Gezichtsmaskers

497 Artikel
5032
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Verfrissend gezichtsmasker: een relaxmoment en verzorging tegelijk

Of je nu een droge, gestreste, vettige of onzuivere huid hebt: als je regelmatig een gezichtsmasker gebruikt, kan dit het huidbeeld blijvend verbeteren. Een of twee keer per week aanbrengen is hierbij ruim voldoende. Positieve bijkomstigheid: voor velen is de huidverzorging een fijn momentje voor zichzelf dat bijzonder ontspannend is naast het vaak hectische leven van alledag.

Hydraterend gezichtsmasker voor de droge huid

In het dagelijks leven wordt onze huid blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Het gaat om omgevingsfactoren zoals schadelijk uv-licht of fijnstof, maar ook stress, make-up of een ongezond dieet. Als de huid niet goed wordt verzorgd en geen kans krijgt om te herstellen, kan deze na verloop van tijd uitdrogen. Dus wat doen we als we een stralende huid willen die ons er wakker en jonger uit laat zien?

De huid moet regelmatig worden gehydrateerd. Dit is vooral belangrijk naarmate we ouder worden, zodat de natuurlijke frisheid en glans van de huidcellen behouden blijven. Na verloop van tijd vermindert namelijk de natuurlijke toevoer van vocht en is onze huid afhankelijk van hulp van buitenaf.

Een geweldige manier om de huid te voorzien van waardevolle voedingsstoffen zijn maskers. Hydraterende gezichtsmaskers voor de droge huid bevatten vaak hyaluron, dat ook van nature in ons lichaam voorkomt. Hyaluron heeft de eigenschap het vochtgehalte van de huidcellen te verhogen en het op langdurig op te slaan.

Ontspannende maskers voor het gezicht

Gezichtsmaskers zijn perfect om de stress van werk of privéverplichtingen achter je te laten – even echte me-time. Als je regelmatig de tijd neemt om een masker op je gezicht aan te brengen, zul je een heerlijk gevoel van luxe en welbehagen ervaren. Er is een geschikt masker voor elke smaak en elke gelegenheid:

Welk product je kiest is net zo persoonlijk als je huid zelf als het gaat om voedende gezichtsmaskers. De combinatie van verschillende actieve bestanddelen moet perfect zijn afgestemd op de bestaande verzorgingsbehoeften van de huid. Bepalend hierbij zijn de invloeden waaraan de huid wordt blootgesteld, de leeftijd waarop het masker wordt gebruikt en of het 's ochtends of 's avonds wordt aangebracht.

Gezichtsmaskers online bestellen bij parfumdreams

Bij parfumdreams is er voor iedereen het juiste gezichtsmasker voor een relaxmomentje en een verzorgde huid. Het assortiment bestaat uit rijke crèmemaskers en handige peel-off-maskers van veel verschillende aanbieders, zoals Reiniging & Maskers van Lancôme, Kiehl's, Sisley of BABOR. Zo kunnen onze klanten de actieve bestanddelen kiezen die bij hun teint passen en hun huid zo goed mogelijk ondersteunen.