Aftershave balsem & -lotion

77 Artikel
99
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Aftershave balsem – de milde verzorging na het scheren

Natscheren kan een fikse belasting zijn voor de huid. Daarom heeft vooral de gezichtshuid na het scheren speciale verzorging nodig. Wie een klassieke aftershave te heftig vindt, kan ook voor een mildere aftershave balsem gaan. Die vereent de desinfecterende eigenschappen van een aftershave met de verzorgende en hydraterende eigenschappen van een gezichtscrème voor mannen. Dankzij het lagere alcoholpercentage ontziet balsem de huid en kalmeert hij de huid na het scheren.

Aftershavelotion als onderdeel van je dagelijkse verzorging

Natuurlijk hoef je een aftershave lotion niet alleen voor je gezicht te gebruiken. Alle delen van je huid kunnen profiteren van de verzorgende eigenschappen – vooral op plekken waar je gevoelig bent voor scheerbultjes. Je moet alleen wel altijd eerst testen of je huid op die specifieke plek de aftershavelotion ook goed verdraagt. Het spreekt voor zich dat aftershave lotion niet geschikt is voor je intieme zone. Voor dit zeer gevoelige deel van je lichaam zijn er extra milde verzorgingscrèmes verkrijgbaar die scheerbultjes moeten voorkomen.

Met de aftershave balsem hoeft de huidverzorging echter nog niet klaar te zijn. Om de huid te wapenen voor de dag, doe je er goed aan haar te verzorgen met een hydraterende crème. Wie zijn huid extra veel liefde wil geven, breidt de verzorging nog uit met een gezichtsserum mannen, dat voor de hydraterende crème op de huid wordt aangebracht.

Verzorgende aftershave balsem kopen bij parfumdreams

Wanneer hij na het scheren wordt gebruikt, verandert een after shave balsem de geïrriteerde huid in een gladde, verzorgde en heerlijk ruikende huid. Veel parfumproducenten bieden bovendien aftershavelotions aan die passen bij hun geurlijnen. Zo kun je je volledig omgeven met je favoriete geur.