Make-Up voor Wenkbrauwen

96 Artikel
251
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Zet je wenkbrauwen perfect in scene met make-up

Wenkbrauwen bepalen hoe ogen tot hun recht komen en vervullen dus een uiterst belangrijke functie als het gaat om je totale gezichtsuitdrukking. Je wenkbrauwen professioneel met make-up accentueren is eenvoudig met de juiste wenkbrauwproducten. Daarnaast is het van belang om je wenkbrauwen regelmatig te verzorgen. Bij parfumdreams vind je een groot assortiment wenkbrauwproducten, waarmee je je wenkbrauwen kan perfectioneren:

Wenkbrauwmake-up: wat is de juiste kleur?

Bij de keuze van wenkbrauwproducten geldt de vuistregel: de wenkbrauwen moeten altijd een tint donkerder zijn dan het hoofdhaar. Bij het kiezen van de kleur is het ook belangrijk om rekening te houden met de huidskleur. De kleur van de wenkbrauwen moet iets koeler zijn dan de natuurlijke kleur van de huid. parfumdreams biedt een rijke selectie wenkbrauwmake-up voor elk type.

Met wenkbrauwmake-up ben je helemaal trendy

In de afgelopen decennia hebben wenkbrauwen vele trends doorgemaakt: van extreem kort geëpileerde wenkbrauwen tot zeer borstelige wenkbrauwen, alles zat erbij. Trendy op dit moment: fluffy brows. Hierbij laat je je wenkbrauwen gewoon groeien – de pincet kan vooralsnog worden genegeerd. Veel wenkbrauwproducten heb je niet nodig. Alleen een goed wenkbrauwgel is belangrijk. Daarmee kam je je wenkbrauwen lichtjes omhoog. Kale plekjes kunnen worden gecacheerd met een wenkbrauwpotlood.