La Mer

170
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

La Mer – Cosmetica met de kracht van zeewier

Het merk La Mer staat voor luxueuze, krachtige en regeneratieve huidverzorging die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en verdraagzaamheid. Ze is echter vooral bekend om de Crème de la Mer. Dr. Max Huber, ruimtevaartfysicus, ontwikkelde het innovatieve vochtverzorgingsproduct nadat hij bij een ongeluk in het laboratorium brandwonden in het gezicht had opgelopen. De crème veranderde dankzij de bijzondere receptuur op bijzondere wijze het uiterlijk van zijn littekens. Inmiddels behoort het tot het bekendste huid verzorgingsproducten wereldwijd en dit als voorbeeld voor een omvangrijk beleid aan gezicht en lichaamsverzorgingsproducten die gebruik maken van de kracht van de zee.

Cosmetica van La Mer: Iconische verzorging met marine bestanddelen

Tot de meest geliefde producten van La Mer behoort de iconische vochtverzorging van La Mer, waarmee alles begonnen is. Deze bevat een huidverzorgingselixer dat rijk is aan voedingsstoffen en draagt de naam Miracle Broth™ dat gewonnen wordt van zeewier uit de stille wateren van Vancouver Island en andere natuurlijke ingrediënten. Hierdoor ontstaat een uitgebreid fermentatieproces dat drie tot vier maanden duurt. Het elixir vormt het hart van alle producten van La Mer en moet de vernieuwing van de huidcellen stimuleren.

De crème spendeert vocht, regenereert en stimuleert de vernieuwing van de huid. Deze brengt de gevoelige huid tot rust en zorgt voor een soepel gevoel van de huid. Volgens klinische studies helpt ze de huid strakker te worden, zodat het uiterlijk van fijne lijnen en rimpels wordt verbeterd.

Met de samenstelling van de klassieke crème als basis zijn er meer gezichtsverzorgingsproducten van La Mer verkrijgbaar met verschillende texturen en bestanddelen die zijn afgestemd op de behoeften van jouw huid.

Eén ding hebben de producten gemeenschappelijk: Cosmetica van La Mer helpt om droogheid te verminderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de intensieve toevoer van vocht door de Miracle Broth™. De hydraterende crèmes zijn geschikt voor alle huidtypen zelfs voor de gevoelige huid.

Verzorging en reiniging voor gezicht en lichaam van La Mer

Naast de klassieke vochtverzorging biedt La Mer nog meer verzorgings- en reinigingsproducten voor het gezicht. Ze bevatten het legendarische Miracle Broth™ dat met uiterst werkzame en rijke voedingsstoffen en regenereren de eigenschappen het huidbeeld duurzaam verbetert. Het producten palet van La Mer omvat:

  • Reinigers van La Mer: Om de huid voorzichtig te ontdoen van make-up resten, vuil en talg ontvang je een bij jouw huidtype passende zachte schuim, een verfrissende reinigingsgel of een ontgiftende olie die onzuiverheden van de huid verwijdert. Micellair water verwijdert watervaste make-up zonder water, brengt rust en verfrist.
  • La Mer Tonic: Een tonic brengt rust en zuivert na de reiniging. Het voorziet de huid van vocht. Voor vettige huidtypen is een product geschikt dat overvloedige olie met algenextracten absorbeert en glans reduceert. Een mest van plantenextracten uit de zee verfrist en schenkt de huid nieuwe energie.
  • Maskers van La Mer: De producten verlenen de huid een extra portie verzorging. Zo verlenen ze een verlichtende uitstraling en een gezonde gloed. Verkrijgbaar zijn beschermende en energetiserende gezichtsmaskers en cosmetica van La Mer die de huid glad en fijn maakt.
  • La Mer Gezichtsserums: De producten bevatten een hoge concentratie van Miracle Broth™ dat de huid tot rust brengt. Ze werken anti-oxiderend, brengen de huid tot rust en versterken deze. Antiagingserums maken het huidoppervlak glad. Tegelijkertijd reduceren ze fijne lijntjes en rimpels.

La Mer is al vele jaren expert op het gebied van huidverzorging. Ontdek het grote assortiment en verwen je huid.

Cosmetica van La Mer goedkoop aanschaffen: Exclusieve producten met zeer effectieve bestanddelen

Parfumdreams biedt jou de gelegenheid om de exclusieve producten van La-Mer goedkoop aan te schaffen. Hier vind je een grote keuze aan producten voor lichaams- en gezichtsverzorging die perfect zijn afgestemd op het betreffende huidtype. Het merk combineert het celherstellende huidverzorgingselixer Miracle Broth™ met verdere natuurlijke bestanddelen die het huidbeeld moeten verbeteren. Naast de klassieke vochtverzorgende producten zijn er serums, handcrèmes, gezichtsreinigers en make-up verkrijgbaar voor een onberispelijke teint.