Estée Lauder

565
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Estée Lauder Parfum, Gezicht en Huidverzorging

Wist u al?

Estée Lauder: een luxueus merk met traditie

Estée Lauder lanceerde haar gelijknamige merk in 1946 met slechts vier producten. Als nichtje van een chemicus die zich toelegde op het maken van crèmes, ontwikkelde zij al op jonge leeftijd een passie voor huidverzorgende formules en huidverzorgingsrituelen. In het begin presenteerde zij haar eerste eigen lijn zelf in New Yorkse schoonheidssalons, waar zij geïnteresseerde klanten de juiste toepassing demonstreerde en productmonsters aan hen uitdeelde. Het effect van de Estée Lauder producten was enthousiast en het woord verspreidde zich snel, zodat het merk snel de markt veroverde. Vandaag de dag genieten de cosmeticaproducten van Estée Lauder wereldwijde faam en populariteit dankzij de voortdurende uitstekende kwaliteit en innovatiekracht.

Het geheim van het succes van Estée Lauder producten

De producten van Estée Lauder worden gekenmerkt door hun tijdloos elegante design met gouden details. De inhoud is even hoogwaardig als de verpakking: krachtige, deels gepatenteerde formules van de hoogste kwaliteit zijn gecreëerd in het eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium en er worden voortdurend nieuwe actieve ingrediënten getest. In combinatie ondersteunen en versterken zij de huidverzorgende werking. Het Estée Lauder cosmeticagamma omvat dan ook een verscheidenheid aan technologisch geavanceerde verzorgings- en reinigingsproducten voor elke huidbehoefte.

Het merk schittert ook op het gebied van make-up met innovatieve producten die zelfs voldoen aan de eisen van gerenommeerde make-up artiesten. De Estée Lauder Double Wear Foundation, bijvoorbeeld, is al lang een favoriet. Het zorgt de hele dag voor een vlekkeloze matte teint, zelfs in warme en vochtige omstandigheden, en is olievrij en niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet verstopt. Met glanzende blush, sterk gepigmenteerde lippenstiften, mascara en intense oogschaduw hebben de cosmetica van Estée Lauder alles in huis voor een natuurlijk mooie make-up.

Unieke geuren in de Estée Lauder online shop

Naast cosmetica biedt de Estée Lauder online shop bij parfumdreams natuurlijk ook de moderne en klassieke geuren van het merk aan. Youth Dew - het eerste parfum van Estée Lauder - was al in de jaren 50 een absolute bestseller en heeft sindsdien niets van zijn verleidelijke kracht verloren. Tijdens haar leven droeg Estée Lauder zelf gewoonlijk een mengsel van verschillende oliën en parfums uit de hele wereld, die zij in haar kantoor bewaarde. De Private Collection geur is een van deze onmiskenbare creaties van haarzelf. Een parfum dat zelfs Grace Kelly graag droeg. In de Estée Lauder online shop bij parfumdreams vinden niet alleen vrouwen, maar ook mannen vast en zeker een geschikt parfum voor zichzelf, dat misschien zelfs hun eigen signatuurparfum kan worden.