Lavera

110
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Lavera: natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige cosmetica die goed te verdragen is

Het merk Lavera bestaat sinds 1987 en is bekend om zijn verzorgende, natuurlijke cosmetica. Het bedrijf is opgericht door Thomas Haase, die goed verdraagbare cosmetica wilde ontwikkelen op natuurlijke basis en daarom het bedrijf Laverana oprichtte met het merk Lavera. Lavera komt uit het Latijn en betekent ‘de ware’, het suffix ‘na’ staat voor natuurlijke cosmetica, zodat de naam al direct aangeeft waar het bedrijf belang aan hecht.

Met zijn pioniersgeest is Thomas Haase er tot op heden in geslaagd met zijn natuurlijke cosmetica een vaste plaats in de markt te veroveren en gewoon zelf te maken wat andere fabrikanten niet bieden. Lavera natuurcosmetica werd in 2019 door de uitgeverij DIE ZEIT verkozen tot merk van de eeuw en verkreeg al twee keer het keurmerk Green Brand. Een andere mijlpaal werd bereikt in 2019, toen Laverana kon verkondigen dat het merk klimaatneutraal is. Het is dus duidelijk waar het bij het merk om gaat: natuurlijke cosmetica die de planeet geen schade toebrengt.

Lavera natuurcosmetica: deze producten moet je kennen

De producten van Lavera bestrijken het hele gebied rondom huid- en haarverzorging. Ook make-up, zonnebrand en producten rond tandverzorging zitten in het assortiment van Lavera :

  • Haarverzorgingsproducten van Lavera zoals shampoo en conditioner zijn populair, sinds kort ook verkrijgbaar in vaste vorm met minder verpakkingsmateriaal.
  • Lavera lichaamsverzorging biedt producten voor de reiniging en verzorging van het lichaam zoals douchegel, peeling, bodylotion, handcrème en deodorant.
  • Lavera zonnebrand biedt je huid een natuurlijke bescherming tegen UV-straling.
  • Lavera make-up: ook hier staat het natuurcosmeticamerk voor je klaar met een groot aantal producten.

Sommige Lavera-producten hebben het Eco-Test-Label ‘Zeer Goed’ verkregen en ook talrijke kwaliteitslabels zoals de NATURE Standard of het BIO-logo zeggen genoeg over het merk.

Lavera staat voor kwaliteit, transparantie en natuurlijkheid

Lavera staat voor een compromisloze inzet voor natuurlijke ingrediënten uit biologische, gecontroleerde teelt. De consument heeft bij de aankoop van Lavera natuurcosmetica dus de zekerheid dat de producten niet chemisch zijn. Dit maakt de producten van Lavera geschikt voor elk huidtype en voor zowel jong als oud. Ook op het gebied van verpakkingen, transport en alle waardeketens en verkoopkanalen staat Lavera voor milieuvriendelijke cosmetica die goed is voor mens en planeet.

Met de bijbehorende kwaliteitslabels op de verpakkingen wil Lavera haar klanten duidelijkheid geven en de aanschaf gemakkelijker maken. Het is immers direct al duidelijk dat het hier gaat om hoogwaardige, natuurlijke cosmetica, die zonder aarzeling kan worden aangeschaft. De ondersteuning van projecten ten behoeve van klimaatbescherming en het besef dat de toekomst van de aarde door de mensheid wordt bepaald, maken van Lavera een betrouwbaar merk dat hoge normen en waarden hanteert. De gehele ontwikkeling en productie vindt plaats in Hannover, dus Made in Germany is geen valse belofte van Lavera.

Koop Lavera online bij parfumdreams.de

Bij parfumdreams kan je Lavera online kopen en in alle rust door het brede assortiment lopen. Of het nu gaat om gezichtscrème, shampoo of een cadeauset, bij parfumdreams vind je absoluut wat je zoekt, of het nu voor jezelf is of als cadeau voor iemand anders.