Neem de nieuwsbrief en bespaar 21%**

Menu

Parfumdreams

Haarmascara: nooit meer grijze haren

Wanneer het nog even duurt voordat je weer naar de kapper gaat en de eerste grijze haren weer zichtbaar worden in je gekleurde haar, dan is een haarmascara precies wat je nodig hebt. Deze ziet er precies zo uit als een mascara voor de ogen: met een fijn borsteltje kun je kleur aanbrengen op elke haarlok. Dit kan vooral handig zijn als je uitgroei hebt bij de wortels of als je je haar een oppepper wilt geven met een paar kleurige lokken. Een haarmascara heeft tal van voordelen:

  • Bij de volgende wasbeurt was je de mascara er gewoon weer uit. Zo kun je ook opvallende kleuren uitproberen zonder dat je er lang aan vast blijft zitten.
  • Een haarmascara beschadigt het haar niet en droogt het niet uit.
  • Je kunt hem heel precies aanbrengen. Of je nu uitgroei bij de wortels of afzonderlijke lokken wilt bijwerken – met een haarmascara bereik je het gewenste effect in een handomdraai.
  • Je kunt haarmascara ook perfect combineren met een haarwortelspray. Gebruik de spray op de haaraanzet en de mascara op de lokken die je een andere kleur wilt geven.

Haarmascara is het perfecte eerste hulpmiddel om grijs haar te camoufleren en dankzij de ongecompliceerde toepassing en compacte afmetingen is ze ook uitermate geschikt voor op reis.

Haarmascara: waar moet je bij de koop op letten?

Als je haarmascara koopt is het belangrijk om de juiste tint te kiezen die past bij je haarkleur – tenminste als je grijze haren weg wilt werken. Er zijn aanbieders waar je haarverf en haarmascara van hetzelfde bedrijf in dezelfde tint kunt kopen, wat het camoufleren makkelijk maakt. Niemand zal merken dat je twee verschillende producten hebt gebruikt – het is immers exact dezelfde tint.

Het kan zijn dat je verschillende kleuren moet uitproberen voor je de voor jou perfecte haarmascara hebt gevonden. Maar omdat je de kleuren altijd meteen weer kunt uitwassen, kun je zonder risico experimenteren. Dit is vooral een voordeel voor nieuwe kleuraccenten: roze, blauw, groen of rood – alles is mogelijk. Je kunt met haarmascara ook bruine nuances in blond haar of koperkleurige nuances in bruin haar creëren.

Hoe kun je haarmascara nog meer gebruiken?

Je kunt haarmascara ook gebruiken als vervanger van haarspray als je kleine, loshangende plukjes haar hebt die je op geen enkele andere manier kunt temmen. Als je een kleur hebt gevonden die perfect bij je haarkleur past, kun je de haarmascara gebruiken om de kleine haartjes goed in model te brengen. Er is ook transparante haarmascara, die hetzelfde effect heeft. Deze is perfect voor het stylen van afzonderlijke haarlokken, die nooit meer ongewenst alle kanten op zullen staan dankzij het gebruik van haarmascara.

Koop haarmascara bij parfumdreams

Tem onwillige haartjes en camoufleer je uitgroei heel eenvoudig met haarmascara. Vooral bij sleek looks helpt het product je het gewenste doel te bereiken. Alles wat je daarvoor nodig hebt vind je in het grote assortiment en voor de beste prijzen bij parfumdreams.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube