Bestseller

Shu Uemura

371
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Shu Uemura: haarverzorgingsproducten met Japanse perfectie

Ambachtelijke perfectie, traditie en een dynamische Tokio-vibe kenmerken de haarverzorgingsproducten van het Japanse merk Shu Uemura. Het assortiment van Shu Uemura omvat niet alleen haarverzorgingsproducten maar ook stylingproducten.

Het Japanse merk is vernoemd naar de oprichter. De Japanner Shu Uemura richtte het bedrijf zo'n halve eeuw geleden op. Hij zorgde met zijn kennis over bestanddelen en eerbiediging van tradities voor een stabiele basis die tot vandaag de dag succes oogst.

Zeldzame en uitsluitend natuurlijke bestanddelen vormen de kern van het merk Shu Uemura, waaronder hoogwaardige arganolie of moringaolie. De producten van Shu Uemura zijn niet alleen geliefd bij eindklanten, ook professionals, kappers en stylisten werken er graag mee. Ze staan voor kwaliteit, lang houdende looks en verzorgd haar.

Waarvoor staat het merk Shu Uemura?

Luxe, stijl en traditie kenmerken de Shu Uemura haarverzorgingsproducten. Ze zijn afgestemd op de verschillende haartypes en verzorgen kort, lang, steil of krullend haar. Er is voor ieder wat wils.

Exclusieve natuurlijke bestanddelen vormen de basis van de luxe haarverzorgingsproducten. Iedereen die zichzelf respecteert gaat voor de producten van Shu Uemura en laat zich positief verrassen door de buitengewone kwaliteit en effectiviteit van de haarverzorgingsproducten.

Wat voor producten biedt Shu Uemura?

De producten van Shu Uemura zijn onderverdeeld in verschillende lijnen die zich, afhankelijk van het haartype, allemaal op een ander aspect richten.

  • Shu Uemura Ultimate Reset: de Repair-lijn voor zeer beschadigd haar met een shampoo, conditioner, haarbalsem en een repair serum bouwt het haar van binnenuit op.
  • Shu Uemura Urban Moisture: de Hydro Nourishing-lijn met moringaolie voor droog haar hydrateert het haar opnieuw en verzorgt de dieper gelegen haarstructuur.
  • Shu Uemura Color Lustre: deze lijn met shampoo, masker en conditioner is perfect voor gekleurd haar en verzorgt het haar ten behoeve van krachtige, lang houdende kleuren.

De haarstylingproducten strekken zich van blow dry cream, serum en spray tot aan definition cream en volumemousse. Ook curl definer mousse en sculpting paste zorgen ervoor dat je jouw haar in elk gewenst model kan brengen.

Shop Shu Uemura voordelig op parfumdreams.nl

Bij parfumdreams kun je de producten van Shu Uemura voordelig kopen en profiteren van aantrekkelijke prijzen. Haal de kennis en innovaties van Shu Uemura in huis en laat je haar glanzen.