Getinte dagcrème

30 Artikel
351
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Getinte dagcrème: de must-have voor een stralende huid

Veel vrouwen gebruiken bij hun make-up liever geen foundation, omdat die weliswaar voor een egale teint zorgt, maar op lange dagen zwaar en als een masker kan aanvoelen. Toch willen ze stralen met een perfect uitziende huid. Kleine onzuiverheden worden idealiter gedurende de hele dag verdoezeld.

Voor deze vrouwen is een getinte dagcrème zeer geschikt: Die wordt net als een gewone hydraterende crème aangebracht en geeft de huid een vleugje kleur. De getinte dagcrème voedt de huid met rijke bestanddelen en zorgt voor een prachtig stralende teint.

Gekleurde hydraterende crème voor de droge huid

Droge huid zorgt voor een vervelend, trekkerig gevoel in het gezicht en laat ons er bleek en vermoeid uitzien. Helaas versterken veel foundations dit effect nog eens extra, doordat ze ophopen in de poriën of droge plekken kunnen benadrukken. Daarom is een getinte vochtinbrengende crème zeker bij een droge huid aan te bevelen: het resultaat is een verzorgde, stralende huid.

De getinte dagcrème combineert een hydraterende dagelijkse verzorging met een lichte make-up, waardoor de huid er egaler uitziet. Personen met een droge huid doen er goed aan om bij de keuze van hun vochtinbrengende crème op hydraterende bestanddelen te letten, zoals aloë vera, avocado-olie of hyaluronzuur. Natuurlijk bestanddelen zijn vriendelijk voor de gevoelige huid en dragen bij aan het natuurlijke herstel.

Getinte gezichtscrème in verschillende varianten

Qua gekleurde gezichtscrèmes zijn BB-creams & CC-creams zeer populair. Dat zijn eveneens dagcrèmes, die de huid verzorgen en door een zachte kleur voor een egale teint zorgen. Toch zijn er verschillen tussen de individuele verzorgende producten:

  • Gekleurde dagcrème: deze 2-in-1-crème bevat zowel verzorgende bestanddelen als kleurpigmenten. De combinatie maakt een zware make-up overbodig. De bestanddelen zorgen tegelijkertijd voor hydratatie van de huid.
  • BB-Cream (Beauty Balm): een BB-Cream is dagcrème, foundation en uv-bescherming tegelijk. Hiermee kun je onzuiverheden zoals puistjes of mee-eters verbergen. Tegelijkertijd hydrateren de bestanddelen de huid en biedt de zonbeschermingsfactor bescherming tegen schadelijke uv-stralen.
  • CC-Cream (Colour Correction): CC-Cream bevat sterkere kleurpigmenten dan BB-Cream. Hiermee kun je uitstekend roodheid camoufleren. Dat maakt de crème zeer geschikt als een alternatief voor make-up, dat de huid tegelijkertijd intensief verzorgt.

Welke variant het best bij iemand past, hangt dus af van de eigen voorkeur en van de individuele eigenschappen van de huid. Voor wie kleine onzuiverheden wil verdoezelen, is BB-Cream een prima keuze. Voor mensen die roodheid en kleurverschillen willen verbergen, is de CC-Cream de betere keuze.

Gekleurde dagcrème met SPF voor ieder seizoen

Zonlicht heeft aantoonbaar de grootste negatieve invloed op onze huid. Wanneer onze huid onbeschermd wordt blootgesteld aan de zon, kan dat blijvende schade veroorzaken. Des te belangrijker is het daarom om producten met zonbeschermingsfactor op te nemen in de dagelijkse verzorgingsroutine van de huid.

Een getinte dagcreme met SPF is daarom niet alleen in de zomer aan te bevelen. Het gebruik is heel eenvoudig, omdat de juiste dagcrème meteen in meerdere behoeften voorziet. Het is een vochtinbrengende crème, make-up en zonbescherming tegelijk.

Gekleurde dagcreme online bestellen bij parfumdreams

Veel voordelen in slechts één product: met een getinte dagcreme zorg je in een handomdraai voor een mooie teint en een rijke verzorging. Het assortiment van parfumdreams bevat getinte vochtinbrengende crème voor de droge huid, BB-Creams en CC-Creams. In dit productpalet vindt iedere vrouw gegarandeerd de perfecte getinte dagcrème voor haar huid van bekende merken zoals BABOR, Nivea, Lavera, Clinique en Biotherm.