Tom Ford Heroes

Klassisch und zeitlos - und doch auf die moderne Zeit angepasst - jeder Signaturduft ermöglicht es, ein einziges, unvergessliches stilistisches Statement abzugeben.

Einzigartige bis gewagte Kreationen

Die Private Blend Kollektion ist ein Experiment ohne Grenzen. Für Tom Ford gibt es keine Regeln, die beschränken, was ein Duft sein kann. Jeder dieser exklusiven Düfte ist unverfälscht & einzigartig.

Duftende Hölzer & Gewürze Asiens

Ein einzigartiger, kostbarer Bestseller Duft, der Körper, Geist und Sinne anregt - sehr exotisch und sinnlich.

Sinnlich. Verführerisch. Unvergesslich.

Tom Fords Duftikonen nehmen dich mit auf eine olfaktorische Reise unwiederstehlicher Intensität. Eine einzigartige Kombination aus dunkler Orchidee, Gewürznoten und sinnlich blumigem Akkord.

Tom Ford Parfum

146
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Tom Ford: de weg naar een eigen merk

De Texaan Tom Ford werkte oorspronkelijk als model en studeerde kunstgeschiedenis, maar droomde al vroeg van een carrière als modeontwerper. In 1990 werd hij in dienst genomen door het in die tijd in moeilijkheden verkerende modehuis Gucci, dat hij met zijn ontwerpen naar de top van de luxe modehuizen bracht.

Als creatief directeur werd hij uiteindelijk beroemd en hij ontwierp voor het Italiaanse modebedrijf kleding, parfums en stores. Ook bij andere luxe merken was hij enkele jaren verantwoordelijk voor het design.

In 2004 lanceerde hij in New York een eigen merk onder zijn naam. Hij begon parfums te creëren en is met zijn Tom Ford parfums tot op de dag van vandaag uiterst succesvol.

Waarvoor staan parfums van Tom Ford?

Voor de ontwerper zijn parfums meer dan geurtjes. Het zijn expressieve accessoires die een outfit pas compleet maken. Voor zijn parfums werkt Tom Ford samen met gevestigde parfumeurs als Harry Frémont, Honorine Blanc en Jacques Cavallier-Belletrud.

De parfums van Tom Ford staan bekend om hun spannende contrasten, waarbij de deels klassieke geuren worden omgevormd tot moderne, trendy parfums. Hoogwaardige ingrediënten en een opvallende geurlijn zijn bepalend voor de parfums van Tom Ford; men herkent ze direct. De ontwerper heeft al meer dan 100 parfums gecreëerd voor zijn eigen merk en zijn creativiteit heeft nog nooit tot teleurstellingen geleid.

De eerste geuren die Tom Ford in 2006 op de markt bracht, waren gericht op mannen of waren uniseks parfums en zijn al lang klassiekers geworden. In de loop der jaren bracht hij ook damesparfums op de markt.

Een Tom Ford eau de parfum moet worden gezien als een modeaccessoire, waarmee de drager zijn of haar verschijningsbeeld afrondt. Het onderstreept je zelfvertrouwen en geeft tegelijkertijd een gevoel van sensualiteit en kracht. Wie de parfums te duur vindt, die kan kiezen voor een eau de toilette of een Tom Ford body spray . Het verfrist, heeft een lichte geur en kost aanzienlijk minder.

Waarvoor staan parfums van Tom Ford?

Tom Ford parfums staan bekend om hun contrast tussen klassiek en modern. Zijn modecollecties zijn vaak avant-gardistisch en zijn parfums sluiten daarop aan. Opulent versus ingetogen of fris versus zwaar zijn beschrijvingen die kenmerkend zijn voor Tom Ford eau de parfums, die in verschillende geuren verkrijgbaar zijn. Wie wat lichters wil zal met een Tom Ford body spray blij zijn. Extravagante, luxe parfums zoals die van Tom Ford zijn iets bijzonders en geven de drager een goed gevoel, onderstrepen het gevoel van eigenwaarde en staan voor een gevoel van sensualiteit en kracht.

Koop Tom Ford parfum bij parfumdreams

Bij parfumdreams kan je uit een exclusief aanbod van Tom Ford parfums kiezen. In het assortiment vind je zowel hoogwaardige parfums als ook gunstigere Tom Ford body sprays. Laat de geuraccessoires van Tom Ford gewoon thuis bezorgen.

Veelgestelde vragen

Wie is Tom Ford?

Thomas Ford is een uit Austin Texas afkomstige modeontwerper, filmregisseur, producent en scenarioschrijver. Zijn meest bekende film is “A single man”. Hij stichtte zijn fashion imperium in 2005.

Voor wie zijn de geuren van Tom Ford bestemd?

Volgens deze Amerikaanse Top Fashion designer zijn de Tom Ford Parfum en Eau de toilette speciaal ontwikkeld voor de onafhankelijke en zelfbewuste man en vrouw die met beide benen stevig op de grond staat.

Is het dragen van Tom Ford Parfum en Tom Ford Eau de toilette controversieel?

Tom Ford parfum ‘Lost Cherry’ en ‘Fucking Fabulous Eau de Parfum’ zijn zeker niet voor iedereen, maar het bezitten van een échte Tom Ford wordt absoluut als hip gezien voor zowel mannen als vrouwen.