Bvlgari parfum

207
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Bvlgari Parfum

Bvlgari parfum voor een vleugje ‘la dolce vita’

Bvlgari parfum staat voor luxe als geen ander merk. Alleen al de klank van de naam roept beelden op van Italiaanse grandeur. De Trevifontein in Rome, de Via Monte Napoleone in Milaan: parfums van Bvlgari dragen pure weelde uit, en dat zonder woorden, via je neus. Daarvoor zorgen ook de exclusief vormgegeven flacons van Bvlgari, iedere flacon is een kunstwerk op zich.

Bij parfumdreams vind je een groot assortiment aan Bvlgari parfums:

  • Bvlgari damesparfums: de flacons hebben gebogen vormen. Het ontwerp is opvallend en uniek. De inhoud straalt weelde, vrouwelijkheid en kracht uit.
  • Bvlgari herenparfums: houtachtige, lederachtige en frisse noten worden gecombineerd in masculiene parfums voor de moderne man. De flacons zien er robuust en luxueus uit.
  • Bvlgari unisexparfums: de frisse parfums kunnen door iedereen worden gedragen. Essences van groene en witte thee zorgen voor een kalmerende werking en stralen zelfverzekerdheid en tevredenheid uit.

Bvlgari eau de parfum, voor iedereen die hoge eisen stelt

In 1993 bracht Bvlgari zijn eerste parfum op de markt. Daarbij bleef het beroemde, luxe merk trouw aan zijn hang naar innovatie, die deze juwelier wereldwijd zo populair had gemaakt bij koninklijke families en sterren. Het eerste Bvlgari parfum droeg de naam ‘Eau parfumée au Thé Vert’. Revolutionair voor de branche was het gebruik van Aziatische noten, die voorheen bij parfums geen rol speelden. Tegen die tijd was Bvlgari al een bekend, exclusief merk met een trouwe klantenkring die fabelachtige prijzen betaalde voor Bvlgari-sieraden.

De oprichter van Bvlgari had waarschijnlijk nooit kunnen dromen dat zijn juwelierszaak in de loop van ongeveer 150 jaar zou uitgroeien tot een internationaal, exclusief merk. Sotirios Voulgaris leerde het vak van goudsmid in Paramythia, een dorp in het noorden van het Griekse vasteland. In 1877 ging hij naar Corfu, later naar Napels. In 1881 opende hij in Rome verschillende juweliers- en antiekzaken. In Italië noemde hij zichzelf Sotirio Bulgari. Om zijn Griekse wortels niet te verloochenen, verving hij de u in zijn achternaam door een v.

Koop online Bvlgari parfum bij parfumdreams

De Art Deco stijl en het veelvuldig gebruik van platina was een van de handelsmerken van Bvlgari. Dat is ook te merken bij de parfums van Bvlgari. De flacons doen denken aan de geometrische vormen van Art Deco, die met fijne details je zintuigen bespelen.

Ovale, ronde en rechthoekige vormen domineren bij de prachtig ontworpen flacons. De kristallen flacons van de Bvlgari parfumlijn Omnia werden in 2003 gepresenteerd en met diverse designprijzen bekroond, om slechts één voorbeeld te noemen.

Parfumdreams biedt Bvlgari parfum tegen prijzen aan die je verder nauwelijks tegenkomt. Ontdek het uitgebreide assortiment van het exclusieve merk en vind de geur die je omhult met een vleugje luxe.