Ariana Grande Parfum

89
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Ariana Grande parfum – het eerste parfum van deze ster

Ariana Grande is zonder twijfel een superster, die fans over de hele wereld in extase kan brengen. Ze staat bekend om haar opmerkelijk veelzijdige stem, haar acteertalent en sinds 2015 ook om uitstekende parfums. Haar eerste parfum Ari by Ariana Grande is al een populaire klassieker. Met een fruitige topnoot, een bloemige hartnoot en een houtachtige basisnoot heeft Ariana een eau de parfum gecreëerd dat ongeacht de leeftijd in de smaak zal vallen.

De mix van zoete, fluweelzachte noten van marshmallows, fruitige frambozen en warm hout maakt het parfum van Ariana Grande bovendien tot een perfecte begeleider voor dag en nacht. De flacon is een perfect spiegelbeeld van de zangeres: hij is zachtroze, glanzend en is versierd met een speels, pluizig element.

Ariana Grande parfums voor godinnen

De geurcomposities van Ariana Grande staan vooral bekend om hun vrouwelijke charme. Ze hebben vaak verleidelijk zoete noten en benadrukken je zachte, vrouwelijke kant. De individuele geurnoten van Ariana Grande parfums zijn echter altijd knap gecombineerd en leveren uiteindelijk een veelzijdig totaalbeeld op.

Deze vrouwelijke geurcomposities zorgen bij het parfum God is a Woman van Ariana Grande voor een geheel nieuwe interpretatie. De naam is een perfecte weerspiegeling van de geur: de mix van peer, roos en vanille is vrouwelijke en bijna goddelijk.

Ariana Grande parfums bij parfumdreams kopen

Maak kennis met een grote assortiment parfums van Ariana Grande bij parfumdreams. Voor vrouwen van iedere leeftijd, die een vrouwelijk en krachtig signaal willen afgeven, zijn de parfums van de zangeres de perfecte keus. Of het nu gaat om eau de parfum Cloud of het fruitig-bloemigeeau de parfum Thank you next: met de parfums van Ariana Grande wordt iedereen zwak.