Voetcrème

45 Artikel
35
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Voetencrème – rijke verzorging voor fluweelzachte voeten

.

Iedere dag brengen onze voeten ons van de ene plaats naar de andere. Zij zijn dus altijd hard voor ons aan het werk, vaak in schoenen die veel te krap zijn of een te hoge hak hebben. Daarom mogen we deze harde werkers best eens verwennen met een goede voetencrème.

De juiste voetencrème kiezen

Er zijn grote voeten en kleine voeten - en elke voet ziet er anders uit, van de tenen tot de hiel. Net zoals er verschillende voeten zijn, bieden fabrikanten verschillende voetencrèmes aan. Op die manier kunnen gestreste, droge of ruwe voeten voordelig en gemakkelijk worden verzorgd. Maar welke voetencrème is de beste?

  • Intensieve voetencrème voor droge voeten: vooral gestreste voeten, die vatbaar zijn voor eelt, hebben een rijke verzorging nodig. Sheaboter, lavendelolie of arnica kunnen worden gebruikt om de huid van de voeten doelgericht te kalmeren. Tegelijkertijd kan de huid herstellen en ontspannen. Hoe resultaat: een aangenaam gevoel en mooie voeten die gezien mogen worden in sandalen en andere open schoenen.
  • Voetboter: droge voeten met barstjes in de huid vereisen speciale verzorging. Voetboter verzorgt de hele voet, van de tenen tot de hiel, en voorziet de huid van waardevolle voedingsstoffen. De zachte textuur wordt direct door de huid opgenomen en zorgt voor ontspanning met panthenol en hoogwaardige oliën. De huid voelt verfrist en soepel en zacht aan.
  • Voetbalsem: deze voetverzorging is geschikt voor droge en ruwe voeten. De balsem bevat waardevolle vitaminen en voedende verzorgende stoffen zoals aloë vera, ureum of essentiële oliën. Dit is een uitstekende manier om gezwollen voeten te behandelen die gevoelig zijn voor kloofjes en droge huid.

Goede voetverzorging is verkrijgbaar in verschillende varianten en formaten. Crèmes in klein formaat kunnen gemakkelijk in een handtas worden opgeborgen en zijn dus ook zeer geschikt voor onderweg. Grotere tubes en potten met 130 ml en meer zorgen thuis voor de optimale verzorging die onze voeten verdienen. Het gebruik van voetencrèmes is supereenvoudig:

Tips voor intensieve voetverzorging

Je voeten willen af en toe ook wel eens verwend worden. Met een goede voetencrème voor droge voeten of een rijke voetbalsem kan elke voet optimaal worden verzorgd. Het is belangrijk dit niet alleen maar zo nu en dan te doen. Alleen met een regelmatige voetverzorging kan op lange termijn succes worden geboekt. Het resultaat is een paar fluweelzachte voeten die er mooi uitzien en tegelijkertijd aangenaam aanvoelen.

En nog een tip: een korte voetmassage kan wonderen doen. Deze kalmeert niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Als je jezelf trakteert op een kleine voetmassage met een voetencrème, zul je je evenwichtig en ontspannen voelen.

Verzorgende voetencrèmes kopen bij parfumdreams

Voetencrèmes zijn er in alle soorten en maten. In onze webshop vind je voetverzorgingsproducten voor ieders behoefte en smaak. Van kleine flesjes met een inhoud van 50 ml tot grote tubes met 130 ml of meer, iedereen kan voor zichzelf de beste voetencrème uitzoeken. Het effect volgt direct en onthult een paar prachtige voeten die er goed verzorgd uitzien en fantastisch zacht aanvoelen.