Nagellak

235 Artikel
701
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Gekleurde nagellak brengt kleur in je leven

Met gekleurde nagellak benadruk je jouw persoonlijkheid en toon je jouw eigen stijl. Of het nu gaat om een onopvallend design voor op kantoor of kakelbonte zomerkleuren: Een collectie nagellakken in jouw lievelingskleuren mag in geen enkele badkamer ontbreken.

Nagellak kopen: Welke is de juiste?

Zowel voor vinger- als teennagels: Met een beetje kleur worden het gegarandeerd blikvangers. De keuze aan kleuren is schier eindeloos. Op parfumdreams vind je ook jouw nieuwe lievelingskleur. Als het echter om nagellak kopen gaat, gaat het vaak om de vraag: Welke verschillen zijn er?

  • Top Coat: Ook beschermlaag genoemd. Deze is doorzichtig en beschermt de fris gelakte nagels. Er zijn varianten met hoogglans en er zijn er die mat zijn.
  • Base Coat: Ook onderlak genoemd. Deze is doorzichtig of licht roze en beschermd de natuurlijke nagels tegen verkleuringen. Vooral aanbevolen bij donkere kleuren.
  • Sneldrogende nagellak: Heb je haast? Maak dan gebruik van de quick dry varianten en verkort de wachttijd op perfect gelakte nagels.
  • Gellak: Lange houdbaarheid en ultieme glans. Wat dikkere substantie en dekkender, maar deze heeft geen lamp nodig.
  • UV-nagellak: Droogt niet aan de lucht, maar onder een UV-lamp. Blijft 2-3 weken zitten en je hebt speciale nagellakremover nodig.

Voor elke behoefte de passende nagellak. In het assortiment van parfumdreams ontdek je alles wat je nodig hebt voor verzorgde nagels. Van beschermende base coat, via subtiele en knallende kleuren tot hypoallergene nagellak. Ontwikkel je eigen stijl, toon je eigen persoonlijkheid en speel met kleuren en effecten.

Welke kleur nagellak pas bij mij?

Neonroze, wit of geel: Voor de zomerse bruinheid kun je vrijwel elke kleur dragen. Een zeer lichte huid combineer je het beste met warmrood of oranje of gele teinten. Ook huidkleur is bij uitstek geschikt voor subtiele nagels voor op kantoor. Rode nagellak is de blikvanger bij uitstek en kun je uitstekend dragen tijdens het uitgaan of op vakantie.

Een handige tip voor het testen van nieuwe nagellakkleuren: Beplak je nagels voor het lakken met doorzichtig plakband. Zo kun je met weinig moeite uitzoeken of de nieuwe kleur bij je outfit of huidtype past. Indien niet: Plakband verwijderen en een nieuwe kleur testen.

Hoe je nagellak het best op kunt brengen

Voordat je jouw nagellak opbrengt, gun je jouw vingers een uitgebreide manicure. Knip en vijl je nagels in de gewenste vorm en verwijder overbodige nagelriemen. Een basecoat beschermt je natuurlijke nagels en vlakt kleine oneffenheden uit. Deze moet je altijd onder gekleurde nagellak dragen om een perfect resultaat te bereiken. Goed laten drogen.

Welke nagellak je ook gebruikt: Het aanbrengen begint bij de nagelriem in de richting van de punt van de nagel. Begin in het midden en bewerk streek voor streek de hele breedte van je nagel. Om ervoor te zorgen dat de kleur zijn volledige uitstraling kan ontplooien, heeft je nagellak nog een tweede laag nodig. De laatste stap is een topcoat, die je nagels een matte of een glanzende finish verleent.

Belangrijk is: Je moet elke laag goed laten drogen. Minimaal 10 minuten moeten het toch zeker zijn. Daarbij moet je jouw vingers zo rustig mogelijk houden. Als je ongeduldig bent, verdient het aanbeveling om naar sneldrogende nagellak te grijpen.