Badolie & -melk

21 Artikel
10
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Badolie & badmelk voor pure ontspanning thuis

Wellnessmomenten in je eigen badkamer kun je creëren met heerlijk geurende en verzorgende badolie en kalmerende badmelk. Een bad met natuurlijke verzorgende bestanddelen, die kenmerkend zijn voor badolie, is niet alleen een time-out uit de sleur van alledag. Een bad met badolie hydrateert je huid ook meteen. Daarom profiteert met name de zeer droge huid van hoogwaardige olie en milde badmelk.

Badolie voor de zeer droge huid: milde verzorging

Bij parfumdreams vind je een grote keuze aan badolie voor ieder huidtype. Voor de zeer droge huid is vooral rijke olie geschikt, zoals amandel- of jojobaolie. Beide soorten bevatten veel essentiële vetzuren, die het vochtverlies van de huid op natuurlijke wijze aanvullen.

Met de juiste badproductenontspan je je ook geestelijk en vergroot je je welbevinden. Tegelijkertijd wordt je huid op milde wijze gereinigd en verzorgd.

De voordelen van badolie voor de droge huid

De natuurlijke bestanddelen in hoogwaardige badolie voor de droge huid leggen zich als een fijn, beschermend schild op de huid en zorgen op die manier voor langdurige hydratatie. Dat ondersteunt het herstel van droge delen van de huid en zorgt ervoor dat je huid zacht en soepel aanvoelt.

Afhankelijk van de samenstelling werkt badoliesterk terugvettend. Het trekkerige gevoel van een droge huid kan bij regelmatig gebruik worden verminderd.

Time-out uit de dagelijkse sleur met etherische badolie

Badolie zorgt niet alleen voor een milde reiniging en lichaamsverzorging van de droge huid. Dankzij de natuurlijke geurstoffen die deze olie bevat, ontspan je ook geestelijk en kun je een time-out nemen uit het stressige bestaan van alledag.

Ook na het sporten of na actieve wandelingen kun je door een hoogwaardige badolie aan het badwater toe te voegen je huid en spieren ontspannen en verzorgen.

Badolie voor iedere stemming en ieder huidtype

  • Kalmerende badoliën bevatten onder andere lavendel- en melisseolie.
  • Badolie die helpt tegen pijn is vaak verrijkt met jasmijn-, rozenhout- of arnicaolie.
  • Verfrissende, stimulerende badolie bevat vaak sinaasappel-, rozemarijn- of eucalyptusolie.
  • Duindoorn & kurkuma zijn oliën die je een echte boost geven en je zintuigen activeren
  • Voor de zachte verzorging van de zeer droge huid zijn avocado-, amandel- en jojobaolie geschikt. Als etherische toevoeging is sandelhoutolie een natuurlijk ingrediënt.

Tip voor je voeten: met name verfrissende badolie met etherische toevoegingen van pepermunt, salie of eucalyptus is ook ideaal voor een verfrissend, reinigend voetbad.

Badmelk & badolie voor de droge huid online kopen

Bij parfumdreams vind je een groot assortiment verzorgende badmelken hoogwaardige badolievoor de droge huid. Shop je badproducten direct online of koop ze als cadeau voor je beste vriendin, moeder of favoriete collega.