Zon, regen, wind en kou – de herfst heeft veel gezichten. De wisseling van de seizoenen betekent ook een verandering in je beautyritueel. In tegenstelling tot in de zomer doe je er in de herfst goed aan om bij je verzorgingsproducten voor rijke texturen te gaan! Serums, hydraterende crèmes en oliën zijn in de herfst daarom onmisbaar bij je dagelijkse verzorging. Dat geldt met name voor handen, lippen en gezicht. Wij hebben producten voor je geselecteerd waarmee je je huid in de herfst optimaal kunt verzorgen.

Haarverzorging voor de herfst Lichaamsverzorging Golden Glow Tijd voor gezelligheid Trends

Gezichtsverzorgingstips voor de herfst

In de herfst zijn verzorgingsproducten die je huid goed hydrateren en voeden met lipiden absoluut onmisbaar. Voor een gezonde glow zorgen met name verzorgingsproducten met hyaluronzuur, vitamine C en E en retinol. Vooral serums zijn geschikt voor de huidverzorging in de herfst, omdat ze hoogwaardige werkzame stoffen diep in de huid laten doordringen.
Tip van parfumdreams: hoe dieper verzorgingsproducten in de huid doordringen, des te langer ze daar aanwezig blijven en des te langer ze dus werken.

 

Een goede nachtverzorging is in de herfst in ieder beautyritueel onmisbaar. 's Nachts vernieuwen de huidcellen zich. Daarbij stimuleren ze de collageenproductie, wordt de beschermende zuurmantel van de huid weer opgebouwd en neemt de huid het vocht weer op dat zij overdag is verloren. Verzorgingsproducten voor de nacht, zoals crèmes en serums, ondersteunen deze processen en bevorderen het herstel met hoge doses werkzame stoffen.

 

De juiste herfstverzorging voor je lippen

 

Lippen hebben geen talgklieren en nauwelijks vetdepots, waardoor ze veel minder beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Je lipverzorging moet daarom plantaardige oliën en extracten, vitamine, collageen en hydraterende bestanddelen zoals hyaluronzuur bevatten.

 

Ontdek nog meer producten