Gezicht, Parfum en Huidverzorging van Lancôme

12061
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen
Wist u al?

Lancôme - een luxemerk met traditie

Lancôme - deze naam staat al meer dan 80 jaar voor de hoogste kwaliteit en onweerstaanbare luxe. De producten van het label zijn tijdloos en maken vrouwen over de hele wereld gelukkig. Aanvankelijk opgericht als merk voor parfums, maakte het Franse bedrijf al snel ook grote naam in de cosmetica-industrie en is nu ook bekend om vele populaire producten op het gebied van gezichtsverzorging en decoratieve cosmetica. Het assortiment is zeer uitgebreid en blinkt uit door zijn grote keuze die niets te wensen overlaat.

De geuren van Lancôme

Sinds het eerste jaar van haar bestaan verkoopt de firma Lancôme parfums onder haar naam. Natuurlijk zijn er in de loop der jaren verschillende parfums gelanceerd, waarvan er vele echte klassiekers zijn geworden - parfums die onmisbaar zijn geworden op de markt en worden gebruikt door vrouwen van verschillende generaties.

De meeste parfums van Lancôme zijn vrouwenparfums, maar van tijd tot tijd wordt ook een mannengeur gecreëerd. De Hypnôse Homme Eau de Toilette, bijvoorbeeld, is een mannelijke tegenhanger van de bloemige en sensuele Hypnôse damesgeur in het assortiment van het label. De populairste geuren van het merk zijn momenteel:

  • Lancôme Trésor
  • Lancôme La Vie Est Belle
  • Lancôme Miracle
  • Lancôme Hypnôse

Care by Lancôme - pure luxe in het teken van schoonheid

Dankzij intensief onderzoek en ontwikkeling biedt Lancôme iedereen een individueel verzorgingsprogramma dat perfect op uw behoeften is afgestemd. Verzorgingsproducten van Lancôme zijn altijd een statement van goede smaak, want het Franse cosmeticabedrijf is een meester in het effectief ondersteunen van de schoonheid van de vrouw.

De cosmetica van Lancôme, bijvoorbeeld, bestaat uit productlijnen met activerende en regenererende actieve bestanddelen die de tekenen des tijds tegengaan. De Lancôme Rénergie Multi-Glow verzorging zorgt voor een onberispelijk mooie teint. Het revitaliserende werkstoffencomplex met Schizandra-bessen geeft uw huid weer een frisse, rozige uitstraling en verstevigt tevens de contouren - een wonderwapen voor een stralende teint.

Andere populaire assortimenten zijn Lancôme Hydra Zen, vooral bekend om zijn huidverzachtende gezichtscrème, die verrijkt is met een complex van zeer effectieve actieve ingrediënten voor een fluweelzacht huidoppervlak zonder tekenen van stress of droogte. Het Genifique gamma s<taat ook hoog aangeschreven in de schoonheidswereld. Het gezichtsserum, dat 's morgens en 's avonds wordt aangebracht, heeft een regenererende werking en slechts drie druppels van elk zijn voldoende om de huid er beter uit te laten zien.