parfumdreams summer essentials

Zomer, zon, zonneschijn. Onze aanbevolen producten voor de mooiste tijd van het jaar!

Ontspanning, lange dagen aan het meer of aan zee en van een gevoel van vrijheid genieten. Daar kijken we deze zomer allemaal het meest naar uit. Het motto is om uit elke situatie het beste te halen. Laat u door onze aanbevolen producten inspireren: voor een geweldige glow voor de warmste tijd voor het jaar of voor gezond en natuurlijk haar met subtiele accenten. Rond uw zomerlook af met de nieuwste geuren! Met onze favoriete producten zorgen we ervoor dat u zich deze zomer goed in uw vel voelt.

Lichte geuren voor hem

Trek met lichte geurcreaties de aandacht. Benadruk uw unieke karakter met de frisse accenten van de zomer.

Zomerse geuren voor u

Fruitig-zoete, citrusachtig-frisse of florale geurakkoorden wachten erop de hele zomer door u te worden gedragen.

Onze aanbevelingen voor de zomer

Zomerverzorging voor de huid

Alles over producten die je huid en haar beschermen tegen de zon, aftersunproducten en zelfbruiners vind je in onze tips voor een prachtig bruine teint:

Travel Essentials

Zomervakantie geboekt? Wij hebben alles wat je zeker mee moet nemen voor je op een rijtje gezet in onze Travel Guide.

Onze selectie voor de zomerHeerlijk geurende, vitaliserende verzorging en cosmeticaproducten voor de perfecte zomer

Het wordt zomer en de temperaturen stijgen. Bent u nog op zoek naar de juiste seizoensproducten om elke dag of tijdens die strandvakantie te gebruiken waar u zo lang naar heeft uitgekeken? Parfumdreams biedt veel verschillende speciaal geselecteerde verzorgings- en cosmeticaproducten aan die uitermate geschikt zijn voor de warmste tijd van het jaar: van een fris parfum en zomerse make-up tot rijke zonverzorging en effectieve zelfbruiner – op parfumdreams.nl vindt iedereen de juiste producten voor de warme zomermaanden.

Zomerse geuren: parfums voor hem en haar

Vooral aan het begin van de zomer willen zowel dames als heren vaak een nieuw parfum dat bij het seizoen past en zijn of haar karakter op een bijzondere manier benadrukt. Terwijl vrouwen vaak voor zoete, bloemige, frisse of poederachtige geuren gaan, geven mannen eerder de voorkeur aan elegante, sportieve of kruidige parfums. Parfumdreams biedt veel verschillende heerlijke eau de parfums en eau de toilettes van verschillende topmerken zoals Dolce & Gabbana, Calvin Klein of Marc Jacobs aan die uitermate geschikt zijn om op warme zomerdagen te dragen. Enkele van deze zomergeuren zijn verder exclusief in een unieke zomereditie bij parfumdreams verkrijgbaar.

Zelfbruiner, bronzer, zonverzorging en make-up voor een onberispelijke zomerlook

Juist als de huid ook zonder zomervakantie een stralende zongebruinde teint moet hebben, is het de moeite waard eens naar de bruiningscrèmes en het bronzing powder uit de nieuwste zomercollectie te kijken. Het is voor iedereen die ook een frisse zomerlook wil hebben, aan te raden de zomereditie van ons actuele make-upassortiment te bekijken. Er moet ten slotte natuurlijk ook nog speciale aandacht worden besteed aan verzorgende zonnebrandcrème om tijdens de warme zomermaanden op een verantwoorde manier van de zon te genieten. Of u nu op zoek bent naar een sprankelende dames- of herengeur, beschermde zonverzorging of een make-upproduct dat echt een seizoensmust-have is: parfumdreams biedt de optimale verfrissing voor de komende zomertijd!