Voor vette huid

5 Artikel
22
3/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Verzorging voor de vette huid: meer balans in de verzorgingsroutine

Een glanzende t-zone, zichtbare poriën en en enkele onzuiverheden: vettige huid heeft vele gezichten. Overmatige talgproductie is vaak hormonaal bepaald en treft daarom ongeveer 20 tot 30 procent van de tieners. Maar ook volwassenen hebben wel eens een vette huid. Ontdek bij parfumdreams hoogwaardigeverzorging voor vette huid die je teint langdurig verfijnt en je huid zijdeachtig glad laat lijken.

Geschikte verzorgingsroutine voor de vette huid

Wil je je vette huid er frisser laten uitzien? De juiste verzorgingsroutine in de ochtend en de avond speelt daarbij een belangrijke rol:

  • Reiniging bij de vette huid: In plaats van een vette of oliehoudende waslotion te gebruiken, kun je bij een vette huid beter een milde cleanser gebruiken. Breng na afloop een zachte toner aan. Dit zorgt voor een aangename frisheid.
  • Peeling bij vette huid: chemische peelings zijn erg geschikt voor de vette huid. Werkzame stoffen zoals melkzuur of glycolzur bevrijden de poriën, en amandelzuur en salicylzuur werken tegen ontstekingen.
  • 'Verzorging bij vette huid: hydrateer de vette huid na het reinigen altijd met een lichte lotion of emulsie. Het meest geschikt zijn crèmes met gelachtige textuur die geen of slechts weinig olie bevatten.

Als je een tot twee keer in de week een masker met actieve kool aanbrengt, kan dit zorgen voor een heldere, matte teint.

Licht aanvoelende huid met effectieve verzorging voor de vette huid

Gedifferentieerdeverzorging voor de vette huid helpt de overmatige productie van talg, onzuiverheden en een glimmende teint te minimaliseren. Daarom is deze huidverzorging voor de vette huid gebaseerd op effectieve ingrediënten die de gezichtshuid een gezonde uitstraling geven. Vooral stoffen met een verzorgende werking, zoals salicylzuur, zink, allantoïne en niacinamide reguleren de talgproductie.

Koop huidverzorging voor de vette huid online

Met de juiste verzorging voor de vette huid kun je je huid optimaal ondersteunen bij het regenereren en helpen bij het reguleren van de talgproductie. In het ruime assortiment van parfumdreams vind je hoogwaardige verzorgingsproducten met ingrediënten die goed zijn voor de vette huid. Bestel de huidverzorging die bij jou en je dagelijkse beauty-routine past - hier in de online shop of gemakkelijk overal in onze parfumdreams-app. Je huid zal je dankbaar zijn!