22% * besparen + 10% korting met premium

Menu

Parfumdreams

Haar parfum voor verzorgd en geurend haar

Haren zijn een uitstekende geurdrager. Ze nemen geuren snel aan en houden deze goed vast. Ze zijn dus perfect om met een parfum voor de haren in te sproeien.

In tegenstelling tot een traditionele parfum bevat een haarparfum meer verzorgende bestanddelen. Deze bevat meestal geen alcohol omdat dit de haren uit kan drogen. Hierdoor is een haarparfum de perfecte symbiose van lang aanhoudende geur en verzorging.

Voor elk wat wils: haarparfum in verschillende geurrichtingen

Net zoals bij parfums voor dames Zijn er ook bij haarparfums totaal verschillende geurrichtingen: van lieflijk bloemig tot houtachtig-kruidig is alles vertegenwoordigd. Enkele merken bieden hun geurklassiekers ook als haarparfum aan. Dit maakt het mogelijk om jouw lievelingsgeur met een perfect erop afgestemde haargeur aan te vullen. Het voordeel: de geur blijft daardoor lang behouden en je zal zeker met complimenten worden overladen.

Als je de eerstvolgende wasbeurt van je haren nog even uit wilt stellen dan kan een haarparfum je daarbij helpen. Een beetje haarparfum verbergt onaangename geurtjes. In combinatie met een droogshampoo zien je haren er weer fris uit – en ze ruiken ook zodanig.

Haarparfums kopen bij parfumdreams

Ontdek jouw nieuwe haarparfum bij parfumdreams. Kies uit verschillende geurrichtingen en vind de haargeur die het beste bij jouw persoonlijkheid past. Snuffel ook eens door andere categorieën, zoalsbodylotion of bodyspray, om je geur te intensiveren.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van € 30. Daaronder bedragen de verzendkosten € 3,99. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 24-06-2024.


***De premium korting geldt niet voor cadeaubonnen. Alle andere voorwaarden kun je vinden op www.parfumdreams.nl/parfumdreams-premium

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube