Bestseller

Prada Parfum

1465
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Prada parfum – om indruk te maken

Prada werd in 1913 opgericht door Mario en Martino Prada en richtte zich in eerste instantie op allerlei soorten lederwaren, zoals koffers, tassen en handschoenen. In 1978 erfde de kleindochter van Mario Prada, Miccia Prada, het familiebedrijf. Samen met haar man droeg zij in grote mate bij aan het huidige succes van dit luxelabel.

Sinds die tijd staat Prada niet alleen voor een exclusief assortiment tassen en lederwaren, ook hoogwaardige parfums maken inmiddels deel uit van het assortiment van dit label. Erg populair zijn de eersteklas Prada parfums, die voor extravagantie en de uniciteit van de drager of draagster staan.

Koop eau de parfum van Prada: pure elegantie

Met een parfum van Prada onderstreep je jouw persoonlijkheid – zonder dat het over the top overkomt. Klassieke geurcomposities zijn bij Prada eaux de toilette net zo goed te vinden als zomerse en sensueel-elegante geuren. Hoogwaardige damesgeuren van Prada zorgen voor een adembenemende uitstraling. Prada kiest bij zijn parfums voor exclusieve en zuivere bestanddelen, zoals sinaasappelbloesem, Indische jasmijn, amber, tonkaboon en bergamot. Langdurige geurnoten maken dat je het parfum graag op zult doen.

Prada parfums voor iedere smaak

Herengeuren van Prada worden gemaakt met toewijding en met bestanddelen die reiken van licht bitter tot poederig fris: bergamot, sinaasappelbloesem, cederhout en neroli zijn slechts enkele bestanddelen die Prada graag voor zijn parfums gebruikt. Prada is altijd op zoek naar actuele trends en vertaalt die in nieuwe parfumcreaties voor hem en haar.

Wie niet wil of kan kiezen tussen verfijnde bloemige noten en een intensieve geur, vindt bij parfumdreams ook uniseks parfums van Prada. De populaire uniseks lijn is vooral gericht op liefhebbers van unieke geuren.

Koop parfum van Prada online bij parfumdreams

Koop parfum van Prada: bij parfumdreams vind je een exclusief assortiment Prada parfums voor dames en heren. Gebruik de handige filters en zoek naar je favoriete geurnoten zoals vanille, muskus, sandelhout en bloemige componenten. Met een Prada parfum dat harmonieert met jou en je huid, ben jij zodra je ergens binnenkomt het middelpunt van de aandacht – zonder dat dit overdreven overkomt. Koop je nieuwe Prada parfum bij parfumdreams en laat dit gewoon bij je thuis bezorgen.